Miilu M allaskaappi altaalla 60 cm ovellinen

825.00 

60 cm leveä allaskaappi altaalla. Syvyys 40,5 cm. Kestävä, kotimainen kylpyhuonekaluste pienempäänkin tilaan. Värit valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi. 10 vuoden takuu.

Personoi

Viimeistelyvalinta koskee näkyviä sivuja ja etusarjaa. Voit halutessasi valita eri viimeistelyn etusarjaan alta.

Vetimet ja etusarja

 • Etusarjan väri *

 • Vetimet * 

 • Simpukka väri *

 • Mini Siipi väri *

 • Siipi väri *

 • Ei vetimiä *

  Hanki vetimet itse tai valitse kaapin valinnoista Push open -sarja luodaksesi vetimettömän kaapin. Push open -lisäosan hinta vaihtelee kaappityypin mukaan.

Lisävarusteet

Miilu M allaskaappi altaalla 60 cm ovellinen825.00 
Vetimet ja etusarja
Eri viimeistely etusarjaan -
Etusarjan väri - Valkoinen
Vetimet - Siipi
Simpukka väri - Harjattu alumiini 80 mm
Mini Siipi väri - Alumiini 40 mm
Siipi väri - Alumiini 200 mm
Ei vetimiä -
Lisävarusteet
Push open -sarja - Ei
-
Push-open kaappityyppi -
Kalustejalat - Ei
-
Kalustejalkojen viimeistely -
Tapwell pohjaventtiili - Ei
-
-
-
68400 Viimeistely -
74400 Viimeistely -
Lokerikko vetolaatikkoon - Ei
Lokerikot -
Pohjamatto -
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Miilu saatavilla
2 vetolaatikolla

608090120 cm

Ovellinen

608090 cm

1 vetolaatikko

608090120 cm

Käytännöllisen kaunis Miilu on loistava valinta pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Kapea allas ja Pisara M-koon 405 mm kaappisyvyys säästävät tilaa. Säästä myös lattiatilaa valitsemalla kaappityypiksi yhden vetolaatikon seinäkiinnitettävä kaappi.

Altaan miellyttävä muoto on pyöristynyt kuin veden silittämä rantakivi. Leveässä altaassa kasvojen pesu on esteetöntä ja pyöreät reunat on helppo pitää siistinä.

Allastason pinnoite täyttää julkiskalusteiden vaatimukset, on hygieeninen ja kestää erittäin hyvin naarmuuntumista. Mineralmarmo® valumarmorin valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja ja luonnollisia mineraaleja Italian Dolomiiteilta.

Lue lisää mallisivulta

Miilu M allaskaappi altaalla on tyylikäs ja toiminnallinen lisäys kylpyhuoneeseesi, joka on huolella suunniteltu vastaamaan nykypäivän vaativia esteettisiä ja toiminnallisia tarpeita. Tämä 60 cm leveä ja 40,5 cm syvä allaskaappi on kestävä, suomalainen kylpyhuonekaluste, joka sopii erinomaisesti myös pienempiin tiloihin, tarjoten samalla 10 vuoden takuun, joka on osoitus sen pitkäikäisyydestä ja laadusta.
Miilu M allaskaappi on saatavilla useissa eri väreissä, mukaan lukien valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi, mikä mahdollistaa sen sovittamisen erilaisiin sisustustyyleihin ja värimaailmoihin. Sen suoraviivainen ja elegantti muotoilu tuo modernin kosketuksen kylpyhuoneeseesi, ja samalla sen käytännöllinen rakenne tarjoaa tarvittavan säilytystilan kylpyhuonetarvikkeillesi.

Miilun allas on suunniteltu huolella - sen pyöristetyt reunat muistuttavat veden silittämää rantakiveä, mikä luo miellyttävän ja luonnollisen ilmapiirin kylpyhuoneeseesi. Leveä allas mahdollistaa esteettömän kasvojen pesun, ja sen pyöreät reunat ovat helppo pitää puhtaina ja hygieenisinä. Allastaso on pinnoitettu materiaalilla, joka täyttää julkiskalusteiden vaatimukset, tarjoten samalla hyvän suojan naarmuuntumista vastaan.

Miilu M allaskaapin Mineralmarmo® valumarmori on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja luonnollisista mineraaleista Italian Dolomiiteilta, mikä osoittaa brändin sitoutumista ympäristöystävällisyyteen ja kestävyyteen. Tämä ympäristöystävällinen valinta ei ainoastaan lisää tuotteen esteettistä arvoa, vaan on myös kestävä ja helppo pitää puhtaana, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan moderniin kylpyhuoneeseen.

Allaskaapin runko ja ovellinen etusarja on valmistettu laadukkaasta Lamiwood-materiaalista, joka on tunnettu kestävyydestään ja kyvystään kestää kosteita olosuhteita, joita kylpyhuoneessa usein esiintyy. Lisäksi tämän tuotteen voi asentaa seinäkiinnityksellä tai jaloilla, tarjoten joustavuutta asennuksessa. Seinäkiinnitys tuo etua säästämällä lattiatilaa ja mahdollistaen allaskaapin sijoittamisen juuri haluamaasi paikkaan.

Miilu M allaskaapin mitat, 600 mm leveys, 405 mm syvyys ja 655 mm korkeus, on suunniteltu optimaalisen toiminnallisuuden ja tyylikkään muotoilun saavuttamiseksi. Suomalaisena valmistajana olemme ylpeitä tarjotessamme korkealaatuisia kylpyhuonekalusteita, jotka on suunniteltu kestämään aikaa ja tuomaan arvoa ja tyylikkyyttä kotiisi.

Toimitussisältö
 • Pisara-allaskaappi koottuna
 • Valumarmoripesutaso
 • Valitsemasi vetimet
 • Kotimaiset vesilukot
 • Krominen pohjaventtiili
Ostetaan erikseen
 • Kalustejalat
 • Hana
 • Pop-up pohjaventtiili
Tuotenumero (SKU) PI-3131-O
Kokoluokka Pisara M
Leveys 600 mm
Syvyys 405 mm
Korkeus 655 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi Ovellinen
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood
Allas
Allasmalli Miilu valumarmoriallas, kiiltävä valkoinen
Altaan valmistusmaa Bulgaria
Mittakuvat Pisara Miilu FIMittakuvat Pisara Miilu FI
Mittakuvat Miilu kylpyhuoneryhmä: kaikki leveydet, kaikki kaappityypit (1 vetolaatikko, 2 vetolaatikkoa, ovellinen) | pdf 0.6 mb
Allaskaappien asennus ja hoitoAllaskaappien asennus ja hoito
Pisara allaskaappien asennus- ja hoito-ohjeet suomeksi. Mallit Soilu, Kitka, Miilu, Leili, Custom Lamiwood ja Custom Silestone. | pdf 0.88 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.