Miilu M allaskaappi altaalla 60 cm 1 vetolaatikko

750.00 

60 cm leveä allaskaappi altaalla. Syvyys 40,5 cm. Kestävä, kotimainen kylpyhuonekaluste pienempäänkin tilaan. Värit valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi. 10 vuoden takuu.

Personoi

Viimeistelyvalinta koskee näkyviä sivuja ja etusarjaa. Voit halutessasi valita eri viimeistelyn etusarjaan alta.

Vetimet ja etusarja

 • Etusarjan väri *

 • Vetimet * 

 • Simpukka väri *

 • Mini Siipi väri *

 • Siipi väri *

 • Ei vetimiä *

  Hanki vetimet itse tai valitse kaapin valinnoista Push open -sarja luodaksesi vetimettömän kaapin. Push open -lisäosan hinta vaihtelee kaappityypin mukaan.

Lisävarusteet

Miilu M allaskaappi altaalla 60 cm 1 vetolaatikko750.00 
Vetimet ja etusarja
Eri viimeistely etusarjaan -
Etusarjan väri - Valkoinen
Vetimet - Siipi
Simpukka väri - Harjattu alumiini 80 mm
Mini Siipi väri - Alumiini 40 mm
Siipi väri - Alumiini 200 mm
Ei vetimiä -
Lisävarusteet
Push open -sarja - Ei
-
Push-open kaappityyppi -
Kalustejalat - Ei
-
Kalustejalkojen viimeistely -
Tapwell pohjaventtiili - Ei
-
-
-
68400 Viimeistely -
74400 Viimeistely -
Lokerikko vetolaatikkoon - Ei
Lokerikot -
Pohjamatto -
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Miilu saatavilla
2 vetolaatikolla

608090120 cm

Ovellinen

608090 cm

1 vetolaatikko

608090120 cm

Käytännöllisen kaunis Miilu on loistava valinta pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Kapea allas ja Pisara M-koon 405 mm kaappisyvyys säästävät tilaa. Säästä myös lattiatilaa valitsemalla kaappityypiksi yhden vetolaatikon seinäkiinnitettävä kaappi.

Altaan miellyttävä muoto on pyöristynyt kuin veden silittämä rantakivi. Leveässä altaassa kasvojen pesu on esteetöntä ja pyöreät reunat on helppo pitää siistinä.

Allastason pinnoite täyttää julkiskalusteiden vaatimukset, on hygieeninen ja kestää erittäin hyvin naarmuuntumista. Mineralmarmo® valumarmorin valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja ja luonnollisia mineraaleja Italian Dolomiiteilta.

Lue lisää mallisivulta

Miilu M allaskaappi altaalla on erinomainen yhdistelmä käytännöllisyyttä, tyylikkyyttä ja kestävyyttä. Tämä 60 cm leveä ja 40,5 cm syvä kotimainen allaskaappi on suunniteltu erityisesti pienempiin kylpyhuonetiloihin, tarjoten samalla tilaa säästävän ja esteettisesti miellyttävän ratkaisun. Miilu M allaskaappi on saatavilla monissa värisävyissä: valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi, mikä mahdollistaa sen sulautumisen saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin ja värimaailmoihin.

Tämän allaskaapin suunnittelussa on pyritty korostamaan sekä toiminnallisuutta että ulkonäköä. Altaan muotoilu heijastaa luonnon orgaanista estetiikkaa, luoden kylpyhuoneeseesi rauhoittavan tunnelman. Altaan tilava muotoilu helpottaa kasvojen pesua, kun taas pyöristetyt reunat tekevät sen puhdistuksesta ja ylläpidosta vaivatonta.

Miilu M allaskaapin Pisara M-koon 405 mm kaappisyvyys on harkittu huolella, jotta se voi tarjota riittävästi säilytystilaa samalla kun se säästää arvokasta lattiapinta-alaa. Yhden vetolaatikon seinäkiinnitettävä kaappityyppi on älykäs ratkaisu, joka maksimoi lattiatilan käytön ja tarjoaa samalla helpon pääsyn kaapin sisältöön.

Yksi tämän allaskaapin merkittävimmistä eduista on sen kestävyys. Laadukas Mineralmarmo® valumarmorinen allastaso on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja luonnollisista mineraaleista Italian Dolomiiteilta, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja ympäristöystävällisyyden. Tämän lisäksi allastason pinnoite täyttää julkiskalusteiden vaatimukset, on hygieeninen ja kestää erittäin hyvin naarmuuntumista, mikä takaa sen pitkäaikaisen kauneuden ja toiminnallisuuden.

Miilu M allaskaappi on huolella suunniteltu ja valmistettu, ja se edustaa sitoutumistamme laatuun ja innovaatioon. Sen moderni ja minimalistinen muotoilu yhdistettynä erinomaiseen toiminnallisuuteen ja kestävyyteen tekee siitä arvokkaan lisäyksen kylpyhuoneeseesi. Tämä allaskaappi ei ole vain kaluste, vaan investointi, joka tuo arvoa, tyylikkyyttä ja järjestystä kylpyhuoneeseesi vuosiksi eteenpäin.

Miilu M allaskaapin mitat, 600 mm leveys, 405 mm syvyys ja 336 mm korkeus, on suunniteltu optimaalisen toiminnallisuuden ja tyylikkään muotoilun saavuttamiseksi. 10 vuoden takuu on osoitus sen laadusta ja kestävyydestä, ja se takaa, että tämä kaunis ja käytännöllinen allaskaappi palvelee sinua vuosien ajan. Tämä kaappi on paitsi käytännöllinen ja tyylikäs, myös kestävä valinta, joka lisää arvoa kylpyhuoneeseesi ja tekee arjestasi sujuvampaa.

Toimitussisältö
 • Pisara-allaskaappi koottuna
 • Valumarmoripesutaso
 • Valitsemasi vetimet
 • Kotimaiset vesilukot
 • Krominen pohjaventtiili
Ostetaan erikseen
 • Push open-mekanismi laatikkoon
 • Lokerikko vetolaatikkoon
 • Lokerikon matto
 • Hana
 • Pop-up pohjaventtiili
Tuotenumero (SKU) PI-3131-L1
Kokoluokka Pisara M
Leveys 600 mm
Syvyys 405 mm
Korkeus 336 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi 1 vetolaatikko
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Soft close Kyllä
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood
Allas
Allasmalli Miilu valumarmoriallas, kiiltävä valkoinen
Altaan valmistusmaa Bulgaria
Mittakuvat Pisara Miilu FIMittakuvat Pisara Miilu FI
Mittakuvat Miilu kylpyhuoneryhmä: kaikki leveydet, kaikki kaappityypit (1 vetolaatikko, 2 vetolaatikkoa, ovellinen) | pdf 0.6 mb
Allaskaappien asennus ja hoitoAllaskaappien asennus ja hoito
Pisara allaskaappien asennus- ja hoito-ohjeet suomeksi. Mallit Soilu, Kitka, Miilu, Leili, Custom Lamiwood ja Custom Silestone. | pdf 0.88 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.