Miilu M allaskaappi altaalla 80 cm 2 vetolaatikkoa

1,185.00 

80 cm leveä allaskaappi altaalla. Syvyys 40,5 cm. Kestävä, kotimainen kylpyhuonekaluste pienempäänkin tilaan. Värit valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi. 10 vuoden takuu.

Personoi

Viimeistelyvalinta koskee näkyviä sivuja ja etusarjaa. Voit halutessasi valita eri viimeistelyn etusarjaan alta.

Vetimet ja etusarja

 • Etusarjan väri *

 • Vetimet * 

 • Simpukka väri *

 • Mini Siipi väri *

 • Siipi väri *

 • Ei vetimiä *

  Hanki vetimet itse tai valitse kaapin valinnoista Push open -sarja luodaksesi vetimettömän kaapin. Push open -lisäosan hinta vaihtelee kaappityypin mukaan.

Lisävarusteet

Miilu M allaskaappi altaalla 80 cm 2 vetolaatikkoa1,185.00 
Vetimet ja etusarja
Eri viimeistely etusarjaan -
Etusarjan väri - Valkoinen
Vetimet - Siipi
Simpukka väri - Harjattu alumiini 80 mm
Mini Siipi väri - Alumiini 40 mm
Siipi väri - Alumiini 200 mm
Ei vetimiä -
Lisävarusteet
Push open -sarja - Ei
-
Push-open kaappityyppi -
Kalustejalat - Ei
-
Kalustejalkojen viimeistely -
Tapwell pohjaventtiili - Ei
-
-
-
68400 Viimeistely -
74400 Viimeistely -
Lokerikko vetolaatikkoon - Ei
Lokerikot -
Pohjamatto -
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Miilu saatavilla
2 vetolaatikolla

608090120 cm

Ovellinen

608090 cm

1 vetolaatikko

608090120 cm

Käytännöllisen kaunis Miilu on loistava valinta pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Kapea allas ja Pisara M-koon 405 mm kaappisyvyys säästävät tilaa. Säästä myös lattiatilaa valitsemalla kaappityypiksi yhden vetolaatikon seinäkiinnitettävä kaappi.

Altaan miellyttävä muoto on pyöristynyt kuin veden silittämä rantakivi. Leveässä altaassa kasvojen pesu on esteetöntä ja pyöreät reunat on helppo pitää siistinä.

Allastason pinnoite täyttää julkiskalusteiden vaatimukset, on hygieeninen ja kestää erittäin hyvin naarmuuntumista. Mineralmarmo® valumarmorin valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja ja luonnollisia mineraaleja Italian Dolomiiteilta.

Lue lisää mallisivulta

Miilu M allaskaappi altaalla 80 cm leveydellä ja kahdella vetolaatikolla on täydellinen lisä kylpyhuoneeseesi, joka yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden saumattomasti. Tämä suomalainen suunnittelu ja valmistus takaa tuotteen kestävyyden ja laadun, ja se tulee viiden eri väri-vaihtoehdon kanssa – valkoinen, harmaa, musta, tammi, ja savutammi, mikä mahdollistaa sen täydellisen integroinnin olemassa olevaan sisustukseesi.

Miilu M:n moderni ja käytännöllinen muotoilu on selkeästi nähtävissä sen kapeassa altaassa, joka säästää tilaa samalla kun se tarjoaa riittävän tilan päivittäiseen käyttöön. Tämän lisäksi Pisara M-koon 405 mm kaappisyvyys on täydellisesti suunniteltu tarjoamaan optimaalisen säilytystilan, ilman että se vaatii liikaa lattiapinta-alaa. Erityisen mielenkiintoista on, että voit valita kaappityypiksi yhden vetolaatikon seinäkiinnitettävän kaapin, joka mahdollistaa vielä enemmän lattiatilaa ja tekee tilan järjestämisestä entistä helpompaa.

Miilu M allaskaapin altaan muotoilu on vertaansa vailla. Sen pyöristetty muoto on kuin veden silittämä rantakivi, mikä luo miellyttävän ja rauhallisen tunnelman kylpyhuoneeseesi. Leveä allas tekee kasvojen pesusta esteetöntä, ja sen pyöreät reunat ovat helppo pitää puhtaina, mikä on erityisen tärkeää pitääkseen kylpyhuoneesi hygieenisenä ja tyylikkäänä.

Yksi tämän allaskaapin merkittävimmistä ominaisuuksista on sen allastason pinnoite. Pinnoite täyttää julkiskalusteiden vaatimukset, on hygieeninen ja kestää erittäin hyvin naarmuuntumista. Mineralmarmo® valumarmorin valmistuksessa käytetyt kierrätetyt materiaalit ja luonnolliset mineraalit Italian Dolomiiteilta tekevät tästä allaskaapista ympäristöystävällisen valinnan, joka tuo luonnon kauneuden suoraan kylpyhuoneeseesi.

Miilu M allaskaappi on valmistettu kestämään aikaa. Sen mitat, 800 mm leveys, 405 mm syvyys ja 655 mm korkeus, on harkittu huolellisesti tarjoamaan maksimaalinen toiminnallisuus samalla kun se säilyttää elegantin ja modernin ulkonäön. 10 vuoden takuu on osoitus tämän allaskaapin laadusta ja kestävyydestä, mikä tekee siitä arvokkaan investoinnin.

Tämä allaskaappi on paljon enemmän kuin pelkkä kylpyhuonekaluste. Se on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu tuote, joka lisää arvoa ja tyylikkyyttä kylpyhuoneeseesi. Sen moderni muotoilu, korkealaatuinen rakenne ja erinomainen toiminnallisuus tekevät siitä täydellisen valinnan, joka kestää vuosien kulutusta samalla kun se tuo modernia tyylikkyyttä ja toimivuutta kylpyhuoneeseesi. Miilu M allaskaappi on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat laatua, toimivuutta ja tyyliä. Tämän allaskaapin avulla voit maksimoida kylpyhuoneesi tilan ja tuoda sinne ripauksen luksusta ja modernia muotoilua.

Toimitussisältö
 • Pisara-allaskaappi koottuna
 • Valumarmoripesutaso
 • Valitsemasi vetimet
 • Kotimaiset vesilukot
 • Krominen pohjaventtiili
Ostetaan erikseen
 • Push open-mekanismi laatikkoon
 • Lokerikko vetolaatikkoon
 • Lokerikon matto
 • Kalustejalat
 • Hana
 • Pop-up pohjaventtiili
Tuotenumero (SKU) PI-3132
Kokoluokka Pisara M
Leveys 800 mm
Syvyys 405 mm
Korkeus 655 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi 2 vetolaatikkoa
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Soft close Kyllä
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood
Allas
Allasmalli Miilu valumarmoriallas, kiiltävä valkoinen
Altaan valmistusmaa Bulgaria
Mittakuvat Pisara Miilu FIMittakuvat Pisara Miilu FI
Mittakuvat Miilu kylpyhuoneryhmä: kaikki leveydet, kaikki kaappityypit (1 vetolaatikko, 2 vetolaatikkoa, ovellinen) | pdf 0.6 mb
Allaskaappien asennus ja hoitoAllaskaappien asennus ja hoito
Pisara allaskaappien asennus- ja hoito-ohjeet suomeksi. Mallit Soilu, Kitka, Miilu, Leili, Custom Lamiwood ja Custom Silestone. | pdf 0.88 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.