Kaluste Päivärinta 40 vuotta kalusteita Kuusamosta

Kalusteet Suomen kauneimpiin koteihin valmistetaan Kuusamossa

Opdeco & Kaluste Päivärinta

Yli 40 vuotta kalusteita Kuusamosta

Kaluste Päivärinta on toiminut kalustealalla vuodesta 1979. Monipuolinen ja moderni kalustetehdas on täysin kotimainen yritys, jonka laatuun luottavat niin kotitaloudet kuin maan suurimmat brändit ja julkishallinnon toimijat.

Pääkaupunkiseudulla toimiva tytär­yhtiö Opdeco on tunnettu suunnitteluosaamisestaan, näyttävistä toteutuksista ja yhdestä alan laajimmista tuotevalikoimista.

Yksilöllistä palvelua

Jokainen koti on uniikki, siksi jokainen projekti lähtee asiakkaasta. Kartoitamme yksilölliset toiveet ja tavoitteet, etsien parhaita ratkaisuja yhdessä. Emme rajoita valmismalleilla, vaan kaikki on räätälöitävissä juuri sinun kotiisi täydelliseksi.

Luovaa laatua ja suunnitteluosaamista

Korkea laatu pohjaa kokemukseen ja asiantuntijuuteen. Sadat toteutetut projektit antavat vankan pohjan tekemiselle. Mutta ilman luovuutta ei kärjessä pysytä. Uutta ja parempaa on etsittävä joka päivä. Panostamalla suunnitteluosaamiseen voimme toteuttaa elämyksellisiä tiloja Suomen kauneimpiin koteihin.

Suomalaisesta luonnosta

Meille kuusamolaisille luonto on tärkeää. Elanto ja vapaa-aika ovat ikiaikaisesti sidoksissa luontoon. Siksi pyrimme toimimaan luontoa kunnioittaen. Kalusteidemme raaka-aineet saadaan suomalaisesta metsästä. Olikin luontevaa nimetä Pisara-mallisto kuusamolaisten luontokohteiden mukaan. Soilu, Miilu, Leili ja Kitka voivat olla Koillismaalla samoilleille eränkävijöille tuttuja paikkoja.

Suomalainen perheyritys

Homma on meillä verissä

Henkilökuntamme yleisin sukunimi on Päivärinta. He kaikki kuuluvat Päivärinnan perheeseen, joka on toiminut kalustealalla jo vuodesta 1979. Opdecon keittiökalusteteet ja muut kiintokalusteet valmistetaan Kaluste Päivärinnan tehtaalla Kuusamossa. Yli 40 vuotta käytännön kokemusta on lupaus laadusta.

Työllistämme nykyään Suomessa noin 30 ammattilaista. Globalisaation ja pikavoittojen aikakaudella perheyrityksen arvot ja tavat tuovat toimintaamme juurevuutta, jatkuvuutta ja varmuutta.

Konserni pähkinänkuoressa

  • Kaluste Päivärinta perustettu vuonna 1979
  • Opdeco perustettu vuonna 2007
  • Konsernin liikevaihto n. 7 M€
  • Työllistää 30 henkeä
  • Kotimaisuusaste yli 50%
  • Asiakkaita mm. Helsingin ja Espoon kaupungit, Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Senaatti Kiinteistöt, Skanska, Metsä Group, Finnair, YLE, MTV3, Scandic hotellit, Kansallisooppera, Kansallismuseo…
  • Tuotantotilat ja toimipiste Kuusamossa
  • Toimipisteet Helsingissä ja Vantaalla
  • Palvelemme koko Suomen alueella

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone

Aloitetaan juuri sinulle täydellisen kylpyhuoneen suunnittelu jo tänään. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen lähimmän Pisara-ammattilaisen kanssa.