Pisara kylpyhuonekalusteet suunnittelijoille

Kylpyhuonekalusteet arkkitehdeille

Suomalaiset kodit ja ympäristö ansaitsevat parempaa. Tarjoamme kilpailijoita kauniimman, kestävämmän ja ekologisemman kotimaisen vaihtoehdon kohteesi kylpyhuonekalusteiksi.

8 syytä miksi Pisara on markkinoiden paras valinta arkkitehdille

Lastulevy ja maalattu MDF-levy eivät kuulu kylpyhuoneiden haastaviin tiloihin. Kotimaisesta koivusta edistyksellisellä laminointiteknologialla valmistettu Lamiwood-materiaali kestää koko kylpyhuoneen elinkaaren ajan eli noin 20-25 vuotta. Pisara ei halkeile tai turpoa kosteassa tilassa.

Pisara ei tarvitse viherpesua. Raaka-ainevalinnat, energiatehokas valmistustapa, huomattavan pitkä elinkaari ja lyhyet kuljetusetäisyydet tekevät siitä ympäristön kannalta aidosti kestävimmän vaihtoehdon.

Helpot ja harkitut valmismallit nopeuttavat suunnittelua. Erittäin näyttävät Custom-ratkaisut soveltuvat kunnianhimoisiin visioihin ja vaativimpiin kohteisiin.

Valikoima on moderni ja monipuolinen, mutta harkitun tasapainoinen ja helposti omaksuttava. Kalusteet ovat räätälöitävissä sinun visioosi ja kohteen erityistarpeisiin sopiviksi. 

Kohota kohteen arvomielikuvaa. Pisara tuntuu ja näyttää paremmalta kuin tavanomaiset kalusteet. Moderni muotokieli sopii pohjoismaiseen makuun. Mattalaminaattiviimeistely luo kalusteeseen silkkisen, ylellisen tuntuman.

Tarjoamme koko valikoiman kattavan objektikirjaston. Mukana kustomointityökalu suurille kalustesarjoille. GDL/DWG formaatit. Lataa ilman rekisteröitymistä vaikka heti.

Rakentaja arvostaa sitä, että sen ei tarvitse huolehtia mahdollisista reklamaatioista ja korjauksista vaan me kannamme vastuun.

Pisara ei kilpaile hankintahinnalla halvimpien tuotteiden kanssa, mutta hakkaa ne elinkaarikustannuksissa. Pisaraa vastaaviin, korkealuokkaisiin tuotteisiin verrattuna pystymme erittäin kilpailukykyisiin hintoihin.

Valikoimassa myös edullisempi Pisara Pro -mallisto projekti- ja ammattikäyttöön. 

Huomaathan että verkkokaupan hinnat ovat kuluttajaohjehintoja. Projektimyynnissä on aivan eri hintataso.

Kalusteet valmistetaan omilla tehtaillamme Suomessa kotimaisista raaka-aineista, 45 vuoden kokemuksella. Yritys on 100% kotimaisessa omistuksessa.

Nämä Pisara Designer’s choice -kalusteet on suunniteltu Pisara Custom -tuotesarjan avulla.

Custom Lamiwood -mallin räätälöintivaihtoehtoja

Valinnan vapautta

Mallisto on laajasti muokattavissa ja taipuu sinun visioosi ja kohteen erityistarpeisiin. Suunnittelua helpottaa se, että kokonaisuus on hiottu ja harkittu. Et huku vaihtoehtoihin ja eri elementit sopivat varmasti yhteen.

  • Laaja allaskaappimallisto leveyksissä 500-3000 mm ja syvyyksissä 350-515 mm
  • 15 pesuallas- ja pesutasovaihtoehtoa: valumarmori, malja-altaat, metallialtaat, kivikomposiittipesutasot
  • Miellyttävän tuntoinen mattaviimeistely. Kolme väriä ja puukuosit vakiovaihtoehtoina.
  • Yhtenäiset peilikaapit, seinäkaapit ja sivukaapit.
Lamiwood läpileikkaus

Lamiwood

Pisara kylpyhuonekalusteiden valmistuksessa käytetään uudenlaista, erittäin kestävää kalustemateriaalia.

  • Kotimaista koivua: sisältä täyttä koivuvaneria.
  • Nollasaumateknologia: reunanauhaa ei kiinnitetä liimalla vaan se sulatetaan reunaan kiinni jolloin syntyy kestävä, lähes huomaamaton sauma.
  • Kestävä pinnoite: julkitilakalusteiden kestävyysvaatimukset täyttävä pinnoite. Näkyvissä pinnoissa ylellinen, samettinen tuntuma.

Lue lisää Lamiwoodista

Objektikirjasto käyttöösi

Suunnittelun avuksi tarjoamme koko Pisara ja Pisara Custom malliston kattavan ArchiCAD/AutoCAD -objektikirjaston. Mukana kustomointityökalu suurille kalustesarjoille. Vapaasti käytettävissä ilman kirjautumista.

Kolme tuotesarjaa

Pisara soveltuu hyvin erilaisiin projekteihin. Voit käyttää tuttuja tuotteita kerrostaloyksiöstä tai hotellihuoneesta tilaviin edustustiloihin.

  • Pisara perusmallistossa helpot, korkealaatuiset valmismallit valumarmorialtailla.
  • Pisara Pro on edullisempi tuotesarja projekti- ja ammattikäyttöön.
  • Pisara Custom räätälöivät, modulaariset kalusteet vaativimpiin kohteisiin. Jopa 300 cm leveät, näyttävät ja ylelliset kalusteet.

Tutustu Pisara ja Pisara Custom tuotteisiin

Tutustu Pisara Pro -mallistoon

Opdecon toteuttamat mittatilauskalusteet

Kokenut toimittaja apunasi

Pisaraa myy Opdeco, erittäin kokenut, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kalustetoimittaja. Meillä riittää vuosikymmenten aikana kerättyjä vinkkejä ja neuvoja projektiisi. Tervetuloa tapaamaan ammattilaisiamme ja tutustumaan Pisaraan Vantaan Tammistoon.

Referenssikohteita Opdecon kotisivuilla

Laaja palveluvalikoimamme kattaa myös keittiökalusteet ja kaikki muut kodin ja toimitilojen kiintokalusteet, joten saat halutessasi koko projektin kalusteet samasta osoitteesta.

Eiköhän kokeilla?

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Ota yhteyttä projektimyynnin ammattilaisiimme niin mietitään yhdessä kuinka Pisara voisi tuottaa lisäarvoa projektisi osana.

Olli Päivärinta
Projektimyynti
040 910 7959
olli.paivarinta@opdeco.fi

Juhana Päivärinta
Projektimyynti
0400 697 807
juhana.paivarinta@opdeco.fi