Leili

60 • 80 • 90 • 100 • 120 CM

Näyttävä allaskaappi altaalla

Leili kylpyhuoneryhmä

60 • 80 • 90 • 100 • 120 CM

S M L XL

Vakiovärit: valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
MallinumeroPI-3140
Korkeus655 mm
Syvyys460 mm (Pisara L)
AllasLeili, Mineralmarmo® -valumarmori
Kalusteen ja etusarjan väritValkoinen, musta, harmaa, tammi, savutammi
Kaappityypit 1 tai 2 vetolaatikkoa, 1-2 ovea
Tiedostot

Asennusohjeet, mittakuvat, takuuehdot, AutoCAD- & ArchiCAD-tiedostot

Näyttävä Leili allaskaappi on valumarmorimallistomme lippulaiva, joka viihtyy keskisuurissa ja suurissa kylpyhuoneissa.

Purjemainen muotoilu on orgaanisen kaunis, mutta myös käytännöllinen. Kulmaton allas on esteetön käytössä ja helppo pitää puhtaana.

Altaan alapuolelta aukeavat suuret säilytystilat kylpyhuoneen kaikille tarvikkeille. 460mm syvän Pisara L-allaskaapin vetolaatikon nimellispituus on huikeat 350 mm. Laatikoiden korkeat laidat estävät esineiden tippumisen ja soft close-sulkumekanismi saa laatikot sulkeutumaan miellyttävän pehmeästi.

Allastason pinnoite täyttää julkiskalusteiden vaatimukset, on hygieeninen ja kestää erittäin hyvin naarmuuntumista. Mineralmarmo® valumarmorin valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja ja luonnollisia mineraaleja Italian Dolomiiteilta.

Leiki allaskaappi altaalla savutammi 3D

ALLASKAAPPI Pisara L 900 Savutammi ovellinen ALLAS Valumarmoriallas Leili HANA Tapwell ARM071 Musta PEILI Pisara Valopeili L 1300 (90×120 cm) LISÄVARUSTEET Push open -painallussalpa

Samettinen mattapinta
Ylellinen viimeistely

Samettisen mattapintainen tekstuuri tuntuu miellyttävältä koskettaessa.

10 vuoden takuu
10 vuoden takuu

Runko Lamiwood-materiaalia. Julkiskalusteiden kestävyys koteihin.

Ekologinen

Uusiutuvat materiaalit. Lyhyet kuljetusetäisyydet. Pitkä elinkaari.

Avainlipputuote
Kotimainen

Valmistettu Suomessa.
Yli 40 vuoden kokemuksella.

Leili kylpyhuoneryhmät Pisara verkkokaupassa

Leili allaskaappi saatavilla suoraan valmistajan verkkokaupasta seuraavissa leveyksissä. Kaikki mallit personoitavissa vapaasti kaikilla Pisara-viimeistelyillä.

2 vetolaatikolla

608090100120 cm

Ovellinen

608090100 cm

1 vetolaatikko

608090100120 cm

Personoi Pisarasi

Pisara allaskaapit on suunniteltu muokattavaksi. Voit personoida kaikkia allaskaappimalleja mielesi mukaan. Valitse mieleisesi kaappityyppi, viimeistely, vetimet ja lisävarusteet. Valmistamme tuotteet sinulle tilauksesta.

allaskaappi kahdella vetolaatikolla

Kahdella vetolaatikolla

Kaksi tilavaa vetolaatikkoa korkeassa rungossa. Soft close vakiona. Push open ja lokerikko lisävarusteena.

Ovilla

Ovellinen allaskaappi kahdella hyllyllä. Alle 60 cm kaapit yhdellä ovella, isommat kahdella.

Allaskaappi yhdella vetolaatikolla

Yhdellä vetolaatikolla

Tyylikäs yhden vetolaatikon kaluste vapauttaa lattiatilaa. Soft close vakiona. Push open lisävarusteena.

Valitse viidestä näkyvien pintojen viimeistelystä: samettisen mattapintaiset valkoinen, harmaa ja musta tai tyylikäs puukuosi tammi ja tumma savutammi. Voit valita etusarjaan ja runkoon eri viimeistelyn ilman lisäkustannuksia. Kalusteen sisäosissa käytetään kestävää, valkoista tuplamelamiinipinnoitetta.

allaskaappi vari valkoinen

Valkoinen

Mattavalkoinen

allaskaappi vari harmaa

Harmaa

Lämmin mattaharmaa

allaskaappi vari musta

Musta

Mattamusta

Valitse kolmesta mallista: linjakkaat Siipi ja Minisiipi tai pyöristetty Simpukka. Eri viimeistelyllä vaikutat kalusteen ilmeeseen. Vetolaatikkomalleissa voit valita myös minimalistisen vetimettömän ilmeen Push open-lisävarusteella.

Siipi

Siipi ja Mini Siipi metallivetimissä tyylikäs harjattu viimeistely. Värivaihtoehdot: musta, kupari, messinki, harmaa ja alumiini.

Simpukka

Simpukka vetimet voi valita harjatulla tai mattaviimeistelyllä. Värivaihtoehdot: mattavalkoinen, mattamusta, harjattu musta, harjattu alumiini, harjattu kupari.

ERIKOISVETIMET Toivotko toisenlaista? Tarjoamme vakiovetimien lisäksi laajan valikoiman erilaisia vetimiä lisähintaan. Kysy lisää ammattilaisiltamme.

Syvyydet

  • Kalusteen syvyys määrittää allaskaapin koon S – XL
  • Syvyys määräytyy tasomallin mukaan
Pisara S (Soilu)350–385 mm
Pisara M (Kitka, Miilu)390–450 mm
Pisara L (Leili, Custom)455–495 mm
Pisara XL (Custom)500 < mm

Korkeus

  • Kahden vetolaatikon ja ovellisen kalusteen korkeus ilman tasoa on aina 640 mm
  • Yhden vetolaatikon kalusteen korkeus ilman tasoa aina 320 mm

Leveydet

30-120 cm, 10 cm välein. Huomaathan että kaikkia kylpyhuoneryhmämalleja ei saa kaikissa leveyksissä. Varmista kylpyhuoneryhmän tuotetiedoista saatavuus. Custom-malleissa voit yhdistellä kaikkia leveyksiä.

Pisara Allaskaappi

300 mm

Allaskaappi L400

400 mm

Allaskaappi L300

500 mm

Allaskaappi L600

600 mm

Allaskaappi L700

700 mm

Allaskaappi L800

800 mm

Allaskaappi L900

900 mm

1000 mm

Allaskaappi L1100

1100 mm

Pisara Allaskaappi leveys 1200 mm

1200 mm

Yhdistele isommaksi

Räätälöitävissä Custom Lamiwood ja Custom Silestone kylpyhuoneryhmissä voit yhdistää useamman kalusteen vierekkäin saadaksesi lisää laatikoita ja leveyttä. Maksimileveys on 3000 mm.

Esimerkkikuvassa on luotu 1400 mm leveä ja 515 mm syvä, neljän vetolaatikon kokonaisuus yhdistämällä Pisara XL allaskaapit 500 ja 900.

Push open

Push open

Painallussalpa tai ”pomppusalpa” avaa vetolaatikon tai oven painalluksella.

Sopii: kaikki allaskaapit

Kalustejalat allaskaappiin

Kalustejalat

Tukevat jalat korkeisiin XL ja L allaskaappeihin. Useita eri viimeistelyjä.

Sopii: 2 vetolaatikon kaapit, ovelliset kaapit

Allaskaapin lokerikko

Lokerikko

Lokerikko vetolaatikoihin pitää pientavarat järjestyksessä.
Pieni: K150 mm, L200 mm, S250 mm
Suuri: K150 mm, L250 mm, S330 mm

Sopii: vetolaatikolliset kaapit, poislukien Suuri versio ei käy S/M kaappien ylälaatikoihin alle 80 cm leveyksissä.

Pohjaventtiili

Tyylikkäät Tapwellin pohjaventtiilit. Seitsemän eri pintakäsittelyä. Pop-up-malli 74400. Kiinteä, ei-suljettava malli 68400.

Sopii: 68400 saatavilla kaikkiin altaisiin, 74400 kaikkiin muihin paitsi Tapwell-teräsaltaisiin.

Lamiwood poikkileikkaus

Pisara allaskaapit

Valitse paras. Kestävissä Pisara allaskaapeissa laatu ulottuu mattalaminaattipinnalta koivuytimeen.

Korkeaa kotimaista laatua henkivä kaluste. Design on modernia ja käytännöllistä, yksityiskohdat ja viimeistely tarkkaan harkitut.

Vetolaatikoissa Soft Close-vaimennus vakiona. Korkea runko ja syvät laatikot minimoivat hukkatilan antaen lisää säilytystilaa tavaroillesi.

ALLASKAAPPI Pisara L 800 Harmaa ALLAS Valumarmoriallas Leili VEDIN Siipi, harjattu messinki. LISÄVARUSTEET Pohjaventtiili Tapwell 68400 Messinki HANA Tapwell ARM071 messinki PEILI/PEILIKAAPPI Pisara Peilikaappi L 800 Harmaa SIVUKAAPPI Pisara Sivukaappi L 400 Harmaa

Pitkä tuotekuvaus

Leili L allaskaappi altaalla on näyttävä ja toiminnallinen valinta kylpyhuoneeseesi. Tämä 60-120 cm leveä allaskaappi on suunniteltu erityisesti keskisuurille ja suurille kylpyhuoneille, jotka vaativat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä. Kaapin syvyys on 46 cm, mikä tekee siitä tilaa säästävän mutta samalla riittävän suuren säilyttämään kaikki kylpyhuonetarvikkeesi…

Leili L allaskaappi on valmistettu Suomessa, ja sen kestävä rakenne on taattu 10 vuoden takuulla. Tämä takuu kertoo tuotteen laadusta ja luotettavuudesta, ja voit olla varma, että Leili L allaskaappi on investointi, joka kestää vuosien käytön. Kaapin runko ja etusarja ovat saatavilla useissa eri väreissä: valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi. Nämä värit on valittu huolella, ja ne sopivat täydellisesti suomalaiseen makuun ja kylpyhuoneen designiin.

Kaapin orgaaninen ja purjemainen muotoilu tuo luonnollista kauneutta ja ylellisyyttä kylpyhuoneeseesi. Tämä muotoilu ei ole vain esteettinen valinta, vaan myös erittäin käytännöllinen. Kulmaton allas on esteetön käytössä ja helppo pitää puhtaana, mikä tekee päivittäisestä käytöstä vaivatonta. Altaan alla olevat suuret säilytystilat tarjoavat reilusti tilaa kaikille kylpyhuonetarvikkeillesi.

Kaapin vetolaatikot ovat erityisen tilavia, ja niiden korkeat laidat estävät esineiden tippumisen. Soft close -sulkumekanismi saa laatikot sulkeutumaan miellyttävän pehmeästi ja hiljaisesti, mikä lisää käytön mukavuutta ja kaapin kestävyyttä.

Allastason pinnoite on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Se täyttää julkiskalusteiden vaatimukset, on hygieeninen ja naarmuuntumista kestävä. Mineralmarmo® valumarmorin valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja ja luonnollisia mineraaleja Italian Dolomiiteilta. Tämä ympäristöystävällinen valinta kertoo sitoutumisestamme kestävään ja vastuulliseen tuotantoon.

Leili valumarmoriallas on kiiltävän valkoinen, mikä luo ylellisen ja raikkaan ilmeen. Altaan muotoilu on harmoninen ja ajaton, ja se sopii täydellisesti yhteen kaapin kanssa. Tämä yhdistelmä luo ylellisen ja viihtyisän ilmapiirin kylpyhuoneeseesi.

Leili L allaskaappi altaalla on suunniteltu erityisesti sinulle, joka arvostat laatua, toiminnallisuutta ja tyylikkyyttä. Tämä allaskaappi on täydellinen valinta, kun haluat päivittää kylpyhuoneesi ja luoda ylellisen ja rentouttavan ympäristön arkeesi. Se on kauniisti muotoiltu ja huolellisesti rakennettu, ja se palvelee sinua ja perhettäsi vuosien ajan. Tämä allaskaappi on erinomainen lisä Pisara-kylpyhuoneryhmiin, ja se tuo arkeesi ripauksen luksusta ja käytännöllisyyttä.