Leili L allaskaappi altaalla 120 cm 1 vetolaatikko

1,125.00 

Näyttävä 120 cm leveä allaskaappi altaalla. Syvyys 46 cm. Kestävä kotimainen kylpyhuonekaluste 10 vuoden takuulla. Värit valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi.

Personoi

Viimeistelyvalinta koskee näkyviä sivuja ja etusarjaa. Voit halutessasi valita eri viimeistelyn etusarjaan alta.

Vetimet ja etusarja

 • Etusarjan väri *

 • Vetimet * 

 • Simpukka väri *

 • Mini Siipi väri *

 • Siipi väri *

 • Ei vetimiä *

  Hanki vetimet itse tai valitse kaapin valinnoista Push open -sarja luodaksesi vetimettömän kaapin. Push open -lisäosan hinta vaihtelee kaappityypin mukaan.

Lisävarusteet

Leili L allaskaappi altaalla 120 cm 1 vetolaatikko1,125.00 
Vetimet ja etusarja
Eri viimeistely etusarjaan -
Etusarjan väri - Valkoinen
Vetimet - Siipi
Simpukka väri - Harjattu alumiini 80 mm
Mini Siipi väri - Alumiini 40 mm
Siipi väri - Alumiini 200 mm
Ei vetimiä -
Lisävarusteet
Push open -sarja - Ei
-
Push-open kaappityyppi -
Kalustejalat - Ei
-
Kalustejalkojen viimeistely -
Tapwell pohjaventtiili - Ei
-
-
-
68400 Viimeistely -
74400 Viimeistely -
Lokerikko vetolaatikkoon - Ei
Lokerikot -
Pohjamatto -
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Leili saatavilla
2 vetolaatikolla

608090100120 cm

Ovellinen

608090100 cm

1 vetolaatikko

608090100120 cm

Näyttävä Leili on valumarmorimallistomme lippulaiva, joka viihtyy keskisuurissa ja suurissa kylpyhuoneissa. Purjemainen muotoilu on orgaanisen kaunis, mutta myös käytännöllinen. Kulmaton allas on esteetön käytössä ja helppo pitää puhtaana.

Altaan alapuolelta aukeavat suuret säilytystilat kylpyhuoneen kaikille tarvikkeille. 460mm syvän Pisara L-allaskaapin vetolaatikon nimellispituus on huikeat 350 mm. Laatikoiden korkeat laidat estävät esineiden tippumisen ja soft close-sulkumekanismi saa laatikot sulkeutumaan miellyttävän pehmeästi.

Allastason pinnoite täyttää julkiskalusteiden vaatimukset, on hygieeninen ja kestää erittäin hyvin naarmuuntumista. Mineralmarmo® valumarmorin valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja ja luonnollisia mineraaleja Italian Dolomiiteilta.

Lue lisää mallisivulta

Leili L allaskaappi on modernin kodin kylpyhuoneen ylpeys. Tämä 120 cm leveä ja 46 cm syvä allaskaappi on ihanteellinen yhdistelmä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä. Se tarjoaa täydellisen ympäristön kylpyhuoneeseesi, jossa jokainen päiväsi alkaa ja päättyy miellyttävästi. Suomalainen suunnittelu ja valmistus ovat takuuna laadulle ja kestävyydelle, jota tukee myös 10 vuoden takuu. Leili L allaskaappi on saatavilla monissa värivaihtoehdoissa - valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi - joten voit valita juuri sinun kylpyhuoneesi ilmeeseen sopivan sävyn.

Leili on valumarmorimallistomme lippulaiva, joka erottuu joukosta orgaanisen kauniilla purjemaisella muotoilullaan. Tämä uniikki muotoilu on paitsi silmiä hivelevä, myös äärimmäisen käytännöllinen. Kulmaton allas on suunniteltu esteettömäksi, joten sen käyttö on vaivatonta ja puhdistaminen helppoa. Sen sileät pinnat hylkivät likaa ja vettä, mikä helpottaa sen ylläpitoa ja pitää sen kauniina vuodesta toiseen.

Allaskaapin alla oleva suuri vetolaatikko tarjoaa runsaasti säilytystilaa kylpyhuoneesi tarvikkeille. Vetolaatikon nimellispituus on huikeat 350 mm ja korkeat laidat estävät esineiden tippumisen, joten kaikki tarvitsemasi on aina käden ulottuvilla ja järjestyksessä. Soft close -sulkumekanismi lisää käytön miellyttävyyttä, saaden laatikon sulkeutumaan pehmeästi ja hiljaa. Tämä on yksityiskohta, joka erottaa Leili L allaskaapin kilpailijoistaan.

Allastason pinnoite on suunniteltu kestämään, ja se täyttää julkiskalusteiden vaatimukset. Pinnoite on hygieeninen ja kestää erittäin hyvin naarmuuntumista, joten voit luottaa sen kestävyyteen vuosien ajan. Valumarmorin valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja ja luonnollisia mineraaleja Italian Dolomiiteilta. Tämä ympäristöystävällinen valinta on osoitus sitoutumisestamme kestävään ja vastuulliseen suunnitteluun ja valmistukseen.

Leili L allaskaappi on seinään kiinnitettävä, joka vapauttaa lattiapintaa ja luo avaran tunteen kylpyhuoneeseesi. Kaappi on valmistettu kestävästä Lamiwood-materiaalista, joka on tunnettu sen lujuudesta ja pitkäikäisyydestä. Kaapin mitat: leveys 1200 mm, syvyys 460 mm ja korkeus 336 mm, tekevät siitä sopivan sekä keskisuurille että suurille kylpyhuoneille.

Leili L allaskaappi on investointi, joka tuo kylpyhuoneeseesi luksusta ja toiminnallisuutta. Sen ajaton muotoilu ja korkealaatuinen rakenne takaavat, että se palvelee sinua ja perhettäsi vuosien ajan, ja sen kaunis muotoilu on ilo silmälle joka päivä. Tämä allaskaappi on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat yksilöllisyyttä, tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta kylpyhuonekalusteissaan. Leili L allaskaappi on varma valinta, joka lisää kylpyhuoneesi arvoa ja käytettävyyttä, ja se on varmasti ylpeyden aihe kotisi jokaiselle jäsenelle.

Toimitussisältö
 • Pisara-allaskaappi koottuna
 • Valumarmoripesutaso
 • Valitsemasi vetimet
 • Kotimaiset vesilukot
 • Krominen pohjaventtiili
Ostetaan erikseen
 • Push open-mekanismi laatikkoon
 • Lokerikko vetolaatikkoon
 • Lokerikon matto
 • Hana
 • Pop-up pohjaventtiili
Tuotenumero (SKU) PI-3145-L1
Kokoluokka Pisara L
Leveys 1200 mm
Syvyys 460 mm
Korkeus 336 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi 1 vetolaatikko
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Soft close Kyllä
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood
Allas
Allasmalli Leili valumarmoriallas, kiiltävä valkoinen
Altaan valmistusmaa Bulgaria
Mittakuvat Pisara Leili FIMittakuvat Pisara Leili FI
Mittakuvat Leili kylpyhuoneryhmä: kaikki leveydet, kaikki kaappityypit (1 vetolaatikko, 2 vetolaatikkoa, ovellinen) | pdf 0.6 mb
Allaskaappien asennus ja hoitoAllaskaappien asennus ja hoito
Pisara allaskaappien asennus- ja hoito-ohjeet suomeksi. Mallit Soilu, Kitka, Miilu, Leili, Custom Lamiwood ja Custom Silestone. | pdf 0.88 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.