Leili L allaskaappi altaalla 120 cm 2 vetolaatikkoa

1,500.00 

Näyttävä 120 cm leveä allaskaappi altaalla. Syvyys 46 cm. Kestävä kotimainen kylpyhuonekaluste 10 vuoden takuulla. Värit valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi.

Personoi

Viimeistelyvalinta koskee näkyviä sivuja ja etusarjaa. Voit halutessasi valita eri viimeistelyn etusarjaan alta.

Vetimet ja etusarja

 • Etusarjan väri *

 • Vetimet * 

 • Simpukka väri *

 • Mini Siipi väri *

 • Siipi väri *

 • Ei vetimiä *

  Hanki vetimet itse tai valitse kaapin valinnoista Push open -sarja luodaksesi vetimettömän kaapin. Push open -lisäosan hinta vaihtelee kaappityypin mukaan.

Lisävarusteet

Leili L allaskaappi altaalla 120 cm 2 vetolaatikkoa1,500.00 
Vetimet ja etusarja
Eri viimeistely etusarjaan -
Etusarjan väri - Valkoinen
Vetimet - Siipi
Simpukka väri - Harjattu alumiini 80 mm
Mini Siipi väri - Alumiini 40 mm
Siipi väri - Alumiini 200 mm
Ei vetimiä -
Lisävarusteet
Push open -sarja - Ei
-
Push-open kaappityyppi -
Kalustejalat - Ei
-
Kalustejalkojen viimeistely -
Tapwell pohjaventtiili - Ei
-
-
-
68400 Viimeistely -
74400 Viimeistely -
Lokerikko vetolaatikkoon - Ei
Lokerikot -
Pohjamatto -
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Leili saatavilla
2 vetolaatikolla

608090100120 cm

Ovellinen

608090100 cm

1 vetolaatikko

608090100120 cm

Näyttävä Leili on valumarmorimallistomme lippulaiva, joka viihtyy keskisuurissa ja suurissa kylpyhuoneissa. Purjemainen muotoilu on orgaanisen kaunis, mutta myös käytännöllinen. Kulmaton allas on esteetön käytössä ja helppo pitää puhtaana.

Altaan alapuolelta aukeavat suuret säilytystilat kylpyhuoneen kaikille tarvikkeille. 460mm syvän Pisara L-allaskaapin vetolaatikon nimellispituus on huikeat 350 mm. Laatikoiden korkeat laidat estävät esineiden tippumisen ja soft close-sulkumekanismi saa laatikot sulkeutumaan miellyttävän pehmeästi.

Allastason pinnoite täyttää julkiskalusteiden vaatimukset, on hygieeninen ja kestää erittäin hyvin naarmuuntumista. Mineralmarmo® valumarmorin valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja ja luonnollisia mineraaleja Italian Dolomiiteilta.

Lue lisää mallisivulta

Leili L allaskaappi altaalla on näyttävä ja toiminnallinen valinta kylpyhuoneeseesi. Tämä 120 cm leveä allaskaappi on suunniteltu erityisesti keskisuurille ja suurille kylpyhuoneille, jotka vaativat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä. Kaapin syvyys on 46 cm, mikä tekee siitä riittävän suuren säilyttämään kaikki kylpyhuonetarvikkeesi.

Leili L allaskaappi on valmistettu Suomessa, ja sen kestävä rakenne on taattu 10 vuoden takuulla. Tämä takuu kertoo tuotteen laadusta ja luotettavuudesta, ja voit olla varma, että Leili L allaskaappi on investointi, joka kestää vuosien käytön. Kaapin runko ja etusarja ovat saatavilla useissa eri väreissä: valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi. Nämä värit on valittu huolella, ja ne sopivat täydellisesti suomalaiseen makuun ja kylpyhuoneen designiin.

Altaan orgaaninen ja purjemainen muotoilu tuo luonnollista kauneutta ja ylellisyyttä kylpyhuoneeseesi. Tämä muotoilu ei ole vain esteettinen valinta, vaan myös erittäin käytännöllinen. Kulmaton allas on esteetön käytössä ja helppo pitää puhtaana, mikä tekee päivittäisestä käytöstä vaivatonta. Altaan alla olevat suuret säilytystilat tarjoavat reilusti tilaa kaikille kylpyhuonetarvikkeillesi.

Kaapin vetolaatikot ovat erityisen tilavia, ja niiden korkeat laidat estävät esineiden tippumisen. Soft close -sulkumekanismi saa laatikot sulkeutumaan miellyttävän pehmeästi ja hiljaisesti, mikä lisää käytön mukavuutta ja kaapin kestävyyttä.

Allastason pinnoite on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Se täyttää julkiskalusteiden vaatimukset, on hygieeninen ja naarmuuntumista kestävä. Mineralmarmo® valumarmorin valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja ja luonnollisia mineraaleja Italian Dolomiiteilta. Tämä ympäristöystävällinen valinta kertoo sitoutumisestamme kestävään ja vastuulliseen tuotantoon.

Leili valumarmoriallas on kiiltävän valkoinen, mikä luo ylellisen ja raikkaan ilmeen. Altaan muotoilu on harmoninen ja ajaton, ja se sopii täydellisesti yhteen kaapin kanssa. Tämä yhdistelmä luo ylellisen ja viihtyisän ilmapiirin kylpyhuoneeseesi.

Leili L allaskaappi altaalla on suunniteltu erityisesti sinulle, joka arvostat laatua, toiminnallisuutta ja tyylikkyyttä. Tämä allaskaappi on täydellinen valinta, kun haluat päivittää kylpyhuoneesi ja luoda ylellisen ja rentouttavan ympäristön arkeesi. Se on kauniisti muotoiltu ja huolellisesti rakennettu, ja se palvelee sinua ja perhettäsi vuosien ajan. Tämä allaskaappi on erinomainen lisä Pisara-kylpyhuoneryhmiin, ja se tuo arkeesi ripauksen luksusta ja käytännöllisyyttä.

Toimitussisältö
 • Pisara-allaskaappi koottuna
 • Valumarmoripesutaso
 • Valitsemasi vetimet
 • Kotimaiset vesilukot
 • Krominen pohjaventtiili
Ostetaan erikseen
 • Push open-mekanismi laatikkoon
 • Lokerikko vetolaatikkoon
 • Lokerikon matto
 • Kalustejalat
 • Hana
 • Pop-up pohjaventtiili
Tuotenumero (SKU) PI-3145
Kokoluokka Pisara L
Leveys 1200 mm
Syvyys 460 mm
Korkeus 655 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi 2 vetolaatikkoa
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Soft close Kyllä
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood
Allas
Allasmalli Leili valumarmoriallas, kiiltävä valkoinen
Altaan valmistusmaa Bulgaria
Mittakuvat Pisara Leili FIMittakuvat Pisara Leili FI
Mittakuvat Leili kylpyhuoneryhmä: kaikki leveydet, kaikki kaappityypit (1 vetolaatikko, 2 vetolaatikkoa, ovellinen) | pdf 0.6 mb
Allaskaappien asennus ja hoitoAllaskaappien asennus ja hoito
Pisara allaskaappien asennus- ja hoito-ohjeet suomeksi. Mallit Soilu, Kitka, Miilu, Leili, Custom Lamiwood ja Custom Silestone. | pdf 0.88 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.