Leili L allaskaappi altaalla 90 cm 2 vetolaatikkoa

1,275.00 

Näyttävä 90 cm leveä allaskaappi altaalla. Syvyys 46 cm. Kestävä kotimainen kylpyhuonekaluste 10 vuoden takuulla. Värit valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi.

Personoi

Viimeistelyvalinta koskee näkyviä sivuja ja etusarjaa. Voit halutessasi valita eri viimeistelyn etusarjaan alta.

Vetimet ja etusarja

 • Etusarjan väri *

 • Vetimet * 

 • Simpukka väri *

 • Mini Siipi väri *

 • Siipi väri *

 • Ei vetimiä *

  Hanki vetimet itse tai valitse kaapin valinnoista Push open -sarja luodaksesi vetimettömän kaapin. Push open -lisäosan hinta vaihtelee kaappityypin mukaan.

Lisävarusteet

Leili L allaskaappi altaalla 90 cm 2 vetolaatikkoa1,275.00 
Vetimet ja etusarja
Eri viimeistely etusarjaan -
Etusarjan väri - Valkoinen
Vetimet - Siipi
Simpukka väri - Harjattu alumiini 80 mm
Mini Siipi väri - Alumiini 40 mm
Siipi väri - Alumiini 200 mm
Ei vetimiä -
Lisävarusteet
Push open -sarja - Ei
-
Push-open kaappityyppi -
Kalustejalat - Ei
-
Kalustejalkojen viimeistely -
Tapwell pohjaventtiili - Ei
-
-
-
68400 Viimeistely -
74400 Viimeistely -
Lokerikko vetolaatikkoon - Ei
Lokerikot -
Pohjamatto -
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Leili saatavilla
2 vetolaatikolla

608090100120 cm

Ovellinen

608090100 cm

1 vetolaatikko

608090100120 cm

Näyttävä Leili on valumarmorimallistomme lippulaiva, joka viihtyy keskisuurissa ja suurissa kylpyhuoneissa. Purjemainen muotoilu on orgaanisen kaunis, mutta myös käytännöllinen. Kulmaton allas on esteetön käytössä ja helppo pitää puhtaana.

Altaan alapuolelta aukeavat suuret säilytystilat kylpyhuoneen kaikille tarvikkeille. 460mm syvän Pisara L-allaskaapin vetolaatikon nimellispituus on huikeat 350 mm. Laatikoiden korkeat laidat estävät esineiden tippumisen ja soft close-sulkumekanismi saa laatikot sulkeutumaan miellyttävän pehmeästi.

Allastason pinnoite täyttää julkiskalusteiden vaatimukset, on hygieeninen ja kestää erittäin hyvin naarmuuntumista. Mineralmarmo® valumarmorin valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja ja luonnollisia mineraaleja Italian Dolomiiteilta.

Lue lisää mallisivulta

Leili L allaskaappi altaalla on näyttävä ja toiminnallinen keskipiste jokaiselle kylpyhuoneelle. Tämä 90 cm leveä ja 46 cm syvä kotimainen kaunotar on suunniteltu erityisesti keskisuurille ja suurille kylpyhuoneille, joissa tilaa on käytettävissä. Sen moderni ja orgaaninen muotoilu heijastaa veden pehmeitä linjoja ja luonnonläheistä inspiraatiota, tuoden samalla kylpyhuoneeseesi ripauksen ylellisyyttä ja tyylikkyyttä.

Kaapin valumarmorinen allas on suunniteltu huolella: sen purjemainen muotoilu ei ole vain silmää miellyttävä, vaan myös erittäin käytännöllinen. Kulmattomuus tekee altaasta esteettömän käytössä ja helposti puhdistettavan, mikä on erityisen arvokasta kiireisessä arjessa. Altaan alapuolella olevat suuret säilytystilat tarjoavat runsaasti tilaa kaikille kylpyhuonetarvikkeillesi. Pisara L-allaskaapin 460 mm syvyydessä on vetolaatikoiden nimellispituus huikeat 350 mm, joka maksimoi säilytystilan. Laatikoiden korkeat laidat estävät esineiden putoamisen, ja soft close-sulkumekanismi takaa miellyttävän pehmeän ja hiljaisen sulkeutumisen jokaisella käyttökerralla.

Kaappi on saatavana viidessä eri värissä: valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi, mikä antaa sinulle mahdollisuuden valita juuri oikean värin kylpyhuoneesi sisustukseen. Tämä seinään kiinnitettävä allaskaappi on valmistettu kestävästä Lamiwood-materiaalista, ja se on suunniteltu kestämään vuosien kulutusta. Sen 10 vuoden takuu on osoitus tuotteen laadusta ja luotettavuudesta.

Allastason pinnoite täyttää julkiskalusteiden vaatimukset, on hygieeninen ja kestää erittäin hyvin naarmuuntumista. Mineralmarmo® valumarmori, jota on käytetty altaan valmistuksessa, on ympäristöystävällinen valinta. Sen valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja ja luonnollisia mineraaleja Italian Dolomiiteilta, mikä tuo tuotteeseen kestävää kauneutta.

Leili valumarmoriallas valmistetaan Bulgariassa, ja se tuo kotiisi eurooppalaista laatua ja suunnittelua. Sen kiiltävä valkoinen pinta luo raikkaan ja puhtaan ilmeen kylpyhuoneeseesi.

Leili L allaskaappi on paljon enemmän kuin pelkkä kylpyhuonekaluste. Se on tyylikäs ja toiminnallinen säilytysratkaisu, joka lisää kylpyhuoneesi arvoa ja käytettävyyttä. Sen suunnittelussa on otettu huomioon sekä esteettisyys että toiminnallisuus, mikä tekee siitä täydellisen valinnan jokaiseen moderneihin ja ajattomiin kylpyhuonetiloihin. Tämä allaskaappi on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat korkeaa laatua, kestävyyttä ja tyylikkyyttä kylpyhuonekalusteissaan. Leili L allaskaappi on investointi, joka maksaa itsensä takaisin vuosien käytön ja kestävyyden myötä, ja se on varmasti vaikuttava lisä kylpyhuoneeseesi.

Toimitussisältö
 • Pisara-allaskaappi koottuna
 • Valumarmoripesutaso
 • Valitsemasi vetimet
 • Kotimaiset vesilukot
 • Krominen pohjaventtiili
Ostetaan erikseen
 • Push open-mekanismi laatikkoon
 • Lokerikko vetolaatikkoon
 • Lokerikon matto
 • Kalustejalat
 • Hana
 • Pop-up pohjaventtiili
Tuotenumero (SKU) PI-3143
Kokoluokka Pisara L
Leveys 900 mm
Syvyys 460 mm
Korkeus 655 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi 2 vetolaatikkoa
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Soft close Kyllä
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood
Allas
Allasmalli Leili valumarmoriallas, kiiltävä valkoinen
Altaan valmistusmaa Bulgaria
Mittakuvat Pisara Leili FIMittakuvat Pisara Leili FI
Mittakuvat Leili kylpyhuoneryhmä: kaikki leveydet, kaikki kaappityypit (1 vetolaatikko, 2 vetolaatikkoa, ovellinen) | pdf 0.6 mb
Allaskaappien asennus ja hoitoAllaskaappien asennus ja hoito
Pisara allaskaappien asennus- ja hoito-ohjeet suomeksi. Mallit Soilu, Kitka, Miilu, Leili, Custom Lamiwood ja Custom Silestone. | pdf 0.88 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.