Custom Lamiwood

Vakiovärit: valkoinen, harmaa, musta | Etusarjan värit: tammi, savutammi

Pisara L / XL allaskaappi + Tapwell-metalliallas / malja-allas
550 – 3000 mm

Räätälöi juuri sinun kotiisi täydelliseksi. Näyttävissä Custom Lamiwood -malleissa allaskaappi ja allastaso samaa materiaalia. Jopa 300 cm leveät kokonaisuudet!

ALLASKAAPPI Pisara L 800 Harmaa. TASO Lamiwood LW 900. ALLAS Tapwell TA432. VEDIN Siipi, harjattu messinki. LISÄVARUSTE Pohjaventtiili Tapwell 68400 Messinki HANA Tapwell ARM071 messinki SIVUKAAPPI Pisara Sivukaappi L 400 Harmaa PEILI/PEILIKAAPPI Pisara peilikaappi L 800 Harmaa. LISÄVARUSTE Peilikaapin LED ylä- ja alavalo L 3000K

Räätälöitävä kylpyhuoneryhmä

Custom Lamiwood

MallinumeroPI-2300
Leveydet 55 – 300 cm
Korkeus69 cm
Syvyys46 cm (Pisara L) tai 51,5 cm (Pisara XL)
AllasValittavissa, malja-allas tai puoliupotettava, esim. Tapwell metallialtaat
TasoLamiwood
Kalusteen väritValkoinen, musta, harmaa
Etusarjan lisäväritTammi, savutammi

Pisara allaskaapit, joissa kaapisto ja allastaso samaa materiaalia. Tämä räätälöitävä malli yhdistää Lamiwoodin samettisen mattaviimeistelyn ja Tapwellin ja muiden laadukkaiden valmistajien puoliupotettavat ja malja-altaat. Yhdistele vapaasti eri värejä, kokoja ja allasmalleja ja luo juuri sinun kotiisi täydellinen kylpyhuonekaluste.

lamiwood & silestone

pisara custom
— räätälöitävää
näyttävyyttä

Pisara Custom malleissa on valinnanvaraa. Yhdistelemällä eri värejä, tasoja, allasmalleja ja lisävarusteita, voit luoda todella näyttäviä ja persoonallisia kokonaisuuksia.

Pisara Custom on suunniteltu suurempiin tiloihin. Voit yhdistää useita eri leveyksien allaskaappeja vierekkäin saadaksesi lisävetolaatikoita ja luodaksesi jopa 300 cm leveän kokonaisuuden. Kaappisyvyys M 46 cm tai XL 51,5 cm.

pisara allaskaapit

Valitse paras. Pisara allaskaapeissa laatu ulottuu laminaattipinnalta koivuytimeen. Design on modernia ja käytännöllistä, yksityiskohdat tarkkaan harkitut. Allaskaapeilla on 10 vuoden kestävyystakuu.

  • Runko kosteudenkestävää Lamiwood-materiaalia
  • Ylellisen tuntoinen, mattapintainen laminaattiviimeistely
  • Vetolaatikoissa Soft Close-vaimennus vakiona
  • Ei hukkatilaa, korkeissa ja syvissä laatikoissa reilusti säilytystilaa
  • Avainlipputuote, valmistettu Kuusamossa suomalaisesta koivusta

Syvyydet ja korkeus

Kalusteen syvyys määrittää allaskaapin koon S – XL. Syvyys määräytyy tasomallin mukaan.

Kahden vetolaatikon kalusteen korkeus ilman tasoa on aina 640 mm.

Pisara S350–385 mm
Pisara M390–450 mm
Pisara L455–495 mm
Pisara XL500 < mm

Leveydet

Huomaathan että kaikkia kylpyhuoneryhmämalleja ei saa kaikissa leveyksissä. Varmista kylpyhuoneryhmän tuotetiedoista saatavuus.

Pisara Allaskaappi

300 mm

Allaskaappi L400

400 mm

Allaskaappi L300

500 mm

Allaskaappi L600

600 mm

Allaskaappi L700

700 mm

Allaskaappi L800

800 mm

Allaskaappi L900

900 mm

1000 mm

Allaskaappi L1100

1100 mm

Pisara Allaskaappi leveys 1200 mm

1200 mm

Yhdistele isommaksi

Räätälöitävissä Custom Lamiwood ja Custom Silestone kylpyhuoneryhmissä voit yhdistää useamman kalusteen vierekkäin saadaksesi lisää laatikoita ja leveyttä. Maksimileveys on 3000 mm.

Esimerkkikuvassa on luotu 1400 mm leveä ja 515 mm syvä, neljän vetolaatikon kokonaisuus yhdistämällä Pisara XL allaskaapit 500 ja 900.

Siipi

Siipi ja Mini Siipi metallivetimissä tyylikäs harjattu viimeistely. Värivaihtoehdot: musta, kupari, messinki, harmaa ja alumiini.

Simpukka

Simpukka vetimet voi valita harjatulla tai mattaviimeistelyllä. Värivaihtoehdot: mattavalkoinen, mattamusta, harjattu musta, harjattu alumiini, harjattu kupari.

Vetimet vapaasti valittavissa. Siipi ja Simpukka vakiomallit sisältyvät kaikkien allaskaappien ja sivukaappien hintaan.

ERIKOISVETIMET Toivotko toisenlaista? Tarjoamme vakiovetimien lisäksi laajan valikoiman erilaisia vetimiä lisähintaan. Kysy lisää ammattilaisiltamme tai tutustu verkkokauppaamme opdecoshop.fi.

Kalustejalat

Pyöreät kalustejalat Pisara L ja XL-allaskaappeihin. Säädettävä korkeus. Halkaisija 30/33 mm. Materiaali ruostumaton teräs.

Painallussalpa

Painallussalpa tai ”pomppusalpa” avaa vetolaatikon painalluksella.

10 vuoden kestävyystakuu Pisara kylpyhuonekalusteet

10 vuoden takuu

Lamiwood-materiaalista valmistettujen Pisara kylpyhuonekalusteiden kosteudensietoon on panostettu paljon. Tästä takeena annamme 10 vuoden takuun kaikille Pisara kylpyhuonekalusteille.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone

Aloitetaan juuri sinulle täydellisen kylpyhuoneen suunnittelu jo tänään. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen lähimmän Pisara-ammattilaisen kanssa.