Sivukaappi S 30-50 cm

845.00 1,035.00 

Laadukas kotimainen Pisara-sivukaappi tuo lisää säilytystilaa kylpyhuoneeseen ja viimeistelee kylpyhuoneen ilmeen yhtenäiseksi. Saatavilla kahdessa syvyydessä, S 350 mm ja L 460 mm.

Personoi

Vetimet ja viimeistely

 • Kalusteen väri *

 • Etusarjan väri *

 • *

  Viimeistelyvalinta koskee oletuksena näkyviä sivuja ja etusarjaa. Voit halutessasi valita myös eri viimeistelyn etusarjaan.
 • Vetimet * 

 • Simpukka väri *

 • Mini Siipi väri *

 • Siipi väri *

Kätisyys

Voit valita oven avautumissuunnan valitsemalla kummalle puolen kaappia saranat tulevat.

 • Saranoiden sijoitus *

Lisävarusteet

 • Kalustejalat *

  Kalustejalat teräs (pari)

  10.00 

  Pyöreät kalustejalat Pisara L ja XL-allaskaappeihin. Väri teräs. Säädettävä korkeus 135-235 mm. Halkaisija 30/33 mm. Materiaali
  ruostumaton teräs.

  ×

  Kalustejalat valkoinen (pari)

  10.00 

  Pyöreät kalustejalat Pisara L ja XL-allaskaappeihin. Väri valkoinen. Säädettävä korkeus 135-235 mm. Halkaisija 30/33 mm. Materiaali
  ruostumaton teräs. Kalustejalat saatavilla vain osana kalustetta. Ei myydä erikseen.

  ×

  Kalustejalat musta (pari)

  10.00 

  Pyöreät kalustejalat Pisara L ja XL-allaskaappeihin. Väri musta. Säädettävä korkeus 135-235 mm. Halkaisija 30/33 mm. Materiaali
  ruostumaton teräs. Kalustejalat saatavilla vain osana kalustetta. Ei myydä erikseen.

  ×
Sivukaappi S 30-50 cm845.00 1,035.00 
Vetimet ja viimeistely
Kalusteen väri - Valkoinen
Eri viimeistely etusarjaan -
Etusarjan väri -
-
Vetimet - Siipi
Simpukka väri - Harjattu alumiini 80 mm
Mini Siipi väri - Alumiini 40 mm
Siipi väri - Alumiini 200 mm
Kätisyys
Saranoiden sijoitus - Saranat oikealla
Lisävarusteet
Kalustejalat -
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Reilusti lisää säilytystilaa kylpyhuoneeseen laadukkaalla Pisara-sivukaapilla. 5 hyllyä sisältyy hintaan. Lisävarusteena L-syvyydessä rullakiskokorit pyykille.

Oven kätisyys valittavissa (oikea = saranointi oikealla, vasen = saranointi vasemmalla).

Pystykaapin korkeus 175 cm. Saatavilla kahdessa syvyydessä, S 350 mm ja L 460 mm. Seinäkiinnitys.

Valittavissa viisi eri viimeistelyä. Voit valita halutessasi eri viimeistelyn oveen ja runkoon ilman lisämaksua. Puukuosiviimeistelyssä puun syyt pystysuunnassa. Vetimet vapaasti valittavissa.

Valmistetaan tilauksesta Suomessa. Toimitetaan valmiiksi kasattuna kotiovelle. Lamiwood-materiaalia, kalusteella on 10 vuoden takuu.
Käytettävyys edellä
Käytät kylpyhuonettasi päivittäin. Haluamme että arkesi on sujuvaa, siksi kuljemme suunnittelussa aina käyttötarkoitus edellä. Päivittäistä elämää on helpotettu kätevillä yksityiskohdilla ja toiminnallisuuksilla. Kaapeista on kehitetty mahdollisimman tilavia. Voit räätälöidä tuotteet kotiisi sopiviksi viimeistelyillä ja lisävarusteilla.

Pisara-sivukaappi on erinomainen lisä kylpyhuoneesi sisustukseen. Tämä suomalaisvalmisteinen kaappi ei vain tarjoa lisää säilytystilaa, vaan se tuo myös yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen kylpyhuoneeseesi. Pisara-sivukaappi on suunniteltu erityisesti vastaamaan modernin kuluttajan tarpeita, ja se tarjoaa joustavuutta sekä käytännöllisyyttä ilman kompromisseja. Sen minimalistinen muotoilu yhdistettynä korkealaatuisiin materiaaleihin luo ajattoman ja elegantin ilmeen, joka kestää aikaa.

Kaappi on saatavilla kahdessa eri syvyydessä, S 350 mm ja L 460 mm, joka mahdollistaa sen, että löydät juuri oikean kokoisen kaapin kylpyhuoneesi tilaan ja tarpeisiin. Tämä varmistaa, että voit hyödyntää kylpyhuoneesi tilan tehokkaasti ja säilyttää kaikki tarvikkeesi järjestyksessä.

Pisara-sivukaapin korkeus on 175 cm, ja sen leveys vaihtelee välillä 300-500 mm. Tämä mahdollistaa sen, että kaappi sopii monenlaisiin tiloihin ja tarjoaa reilusti säilytystilaa. Kaapin sisällä on kolme hyllyä, jotka sisältyvät hintaan. L-syvyydessä on mahdollisuus lisävarusteena hankittaviin rullakiskokoreihin pyykille, jotka lisäävät kaapin toiminnallisuutta ja järjestystä.

Kaapin ovien kätisyys on valittavissa, mikä mahdollistaa sen, että kaappi sopii erilaisiin tilajärjestelyihin ja käyttötarpeisiin. Voit valita oikean tai vasemman saranoinnin sen mukaan, mikä sopii parhaiten kylpyhuoneesi layoutiin.

Yksi Pisara-sivukaapin erityispiirteistä on sen viimeistelyvaihtoehdot. Voit valita viisi eri viimeistelyä sekä oveen että runkoon ilman lisämaksua. Tämä mahdollistaa sen, että voit räätälöidä kaapin ulkonäköä juuri sinun makuusi ja kylpyhuoneesi sisustukseen sopivaksi. Puukuosiviimeistelyssä puun syyt kulkevat pystysuunnassa, luoden kauniin ja luonnollisen ilmeen. Vetimet ovat myös vapaasti valittavissa, mikä lisää entisestään kaapin mukautettavuutta.

Pisara-sivukaappi valmistetaan tilauksesta Suomessa, ja se toimitetaan valmiiksi kasattuna suoraan kotiovellesi. Kaapin rakenne on valmistettu korkealaatuisesta Lamiwood-materiaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Tämän tukee myös kaapin 10 vuoden takuu, joka on osoitus kaapin laadusta ja luotettavuudesta.

Suunnittelun keskiössä on ollut käytettävyys, sillä tiedämme, että kylpyhuonetta käytetään päivittäin. Haluamme, että arkesi on sujuvaa, joten olemme suunnitelleet kaapin käyttötarkoitus edellä. Kätevät yksityiskohdat ja toiminnallisuudet ovat olennainen osa Pisara-sivukaappia. Kaappi on suunniteltu mahdollisimman tilavaksi, ja voit räätälöidä tuotteen kotiisi sopivaksi viimeistelyillä ja lisävarusteilla.

Pisara-sivukaappi on investointi, joka tarjoaa paitsi lisää säilytystilaa, myös tyylikkään ja yhtenäisen ilmeen kylpyhuoneeseesi. Sen korkealaatuiset materiaalit ja huolellinen suomalainen käsityö takaa, että kaappi palvelee sinua vuosia, ja sen ajaton muotoilu sopii monenlaisiin kylpyhuoneisiin ja sisustustyyleihin.

Toimitussisältö
 • Kaappi koottuna
Tuotenumero (SKU) PI-4110
Kokoluokka Pisara M
Leveys 300–500 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi Korkeakaappi
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood

pdfPisara Mittakuvat Sivukaapit S & L
Pisara Mittakuvat Sivukaapit S & L | pdf 0.53 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.