Pisara Peilikaappi kahdella ovella 60-100 cm

605.00 750.00 

Kotimainen peilikaappi kahdella peiliovella. 3 lasihyllyä. Integroitu pistorasia. Valittavissa 5 viimeistelyä runkoon.

Korkeus 703 mm. Syvyys 150 mm.
Lisävarusteet: LED Ylä- ja/tai alavalo.

Personoi

Viimeistely

  • Rungon väri *

Lisävarusteet

Pisara Peilikaappi kahdella ovella 60-100 cm605.00 750.00 
Viimeistely
Rungon väri - Valkoinen
Lisävarusteet
LED Valaistus -
Valon värilämpötila - 3000K Lämmin
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Kotimainen pelikaappi. Kaapin sisään integroitu pistorasia pitää johdot piilossa ja mahdollistaa vaikkapa sähköhammasharjan lataamisen kaapin sisällä. Saatavilla yhdellä tai kahdella ovella sekä myös peilittömänä seinäkaappina.

Lisävarusteena saatava valaistus on upotettu kaapin pohjaan ja yläosaan, korostaen kylpyhuoneen pelkistettyä designia.

Runkoon valittavissa viisi eri viimeistelyä. Puukuosiviimeistelyssä puun syyt vaakasuunnassa. Oven kätisyys valittavissa (oikea = saranointi oikealla, vasen = saranointi vasemmalla).

Valmistetaan tilauksesta Suomessa. Toimitetaan valmiiksi kasattuna kotiovelle. Lamiwood-materiaalia, kalusteella on 10 vuoden takuu.
Käytettävyys edellä
Käytät kylpyhuonettasi päivittäin. Haluamme että arkesi on sujuvaa, siksi kuljemme suunnittelussa aina käyttötarkoitus edellä. Päivittäistä elämää on helpotettu kätevillä yksityiskohdilla ja toiminnallisuuksilla. Kaapeista on kehitetty mahdollisimman tilavia. Voit räätälöidä tuotteet kotiisi sopiviksi viimeistelyillä ja lisävarusteilla.

Pisara Peilikaappi on suunniteltu tuomaan kotiisi sekä funktionaalisuutta että esteettistä arvoa. Tämä kotimainen kaappi heijastaa minimalistista muotoilufilosofiaa, joka kunnioittaa pohjoismaista design-perinnettä, samalla kun se tarjoaa modernia mukavuutta ja toimivuutta. Kahdella peiliovella varustettu kaappi on saatavilla leveyksillä 600–1000 mm, mikä mahdollistaa sen sopeutumisen erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Kompakti syvyys 150 mm ja korkeus 703 mm varmistavat, että kaappi on tilankäytöltään tehokas samalla kun se tarjoaa riittävästi säilytystilaa.

Peilikaapin rungossa on viisi eri viimeistelyvaihtoehtoa - valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa kaappia kotisi sisustukseen ja luoda haluamasi ilme kylpyhuoneeseesi. Puukuosiviimeistelyssä puun syyt kulkevat vaakasuunnassa, tuoden luonnollista tekstuuria ja lämpöä tilaan. Oven kätisyyden valinta (oikea = saranointi oikealla, vasen = saranointi vasemmalla) lisäävät entisestään kaapin räätälöintimahdollisuuksia ja käyttömukavuutta.

Kaapin sisällä on kolme lasihyllyä, jotka tarjoavat selkeän ja järjestäytyneen säilytystilan kylpyhuonetarvikkeillesi. Integroitu pistorasia on suunniteltu pitämään johdot piilossa ja mahdollistamaan elektronisten laitteiden, kuten sähköhammasharjan, lataamisen kaapin sisällä. Tämä ominaisuus tekee arjestasi sujuvampaa ja pitää kylpyhuoneesi järjestyksessä.

Lisävarusteena saatava LED-valaistus on integroitu kaapin ylä- ja/tai alaosaan. Tämä valaistusratkaisu korostaa kaapin eleganttia muotoilua ja luo miellyttävää, epäsuoraa valoa kylpyhuoneeseesi. Valon pehmeys ja sijoittelu tekevät peilikaapista ihanteellisen valinnan meikkaamiseen ja parranajoon, samalla kun ne tuovat kylpyhuoneeseesi tunnelmallista valoa.

Pisara Peilikaappi valmistetaan tilauksesta Suomessa, ja se toimitetaan valmiiksi kasattuna kotiovellesi. Käyttämällä korkealaatuista Lamiwood-materiaalia kaapin rakenteessa, voimme taata tuotteen kestävyyden ja laadun. Tämän vahvistaa myös kaapin 10 vuoden takuu.

Suunnittelussa on keskitytty käytettävyyteen ja toiminnallisuuteen, sillä tiedämme, että kylpyhuonetta käytetään päivittäin. Käyttötarkoitus on ollut suunnittelun lähtökohta, ja olemme pyrkineet helpottamaan päivittäistä elämää kätevillä yksityiskohdilla ja toiminnallisuuksilla. Kaapit on suunniteltu mahdollisimman tilaviksi, ja voit räätälöidä tuotteet kotiisi sopiviksi viimeistelyillä ja lisävarusteilla.

Pisara Peilikaappi on investointi, joka yhdistää käytännöllisyyden, toiminnallisuuden ja tyylikkyyden. Se on luotu kestämään aikaa ja tuomaan kotiisi arjen mukavuutta ja ylellisyyttä vuosiksi eteenpäin.

Kokoluokka Pisara M
Leveys 600–1000 mm
Syvyys 150 mm
Korkeus 703 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi Peilikaappi
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood

pdfMittakuvat Pisara peilikaapit ja seinäkaapit
Mittakuvat Pisara peilikaapit ja seinäkaapit | pdf 0.52 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.