Pisara Seinäkaappi kahdella ovella 60-100 cm

595.00 660.00 

Kotimainen kylpyhuoneen seinäkaappi kahdella ovella. 3 lasihyllyä. Integroitu pistorasia. Valittavissa 5 viimeistelyä runkoon ja oviin.

Korkeus 703 mm. Syvyys 150 mm.
Lisävarusteet: LED Ylä- ja/tai alavalo.

Personoi

Lisävarusteet

Viimeistely

  • Kalusteen väri *

  • Etusarjan väri *

  • *

    Viimeistelyvalinta koskee oletuksena näkyviä sivuja ja etusarjaa. Voit halutessasi valita myös eri viimeistelyn etusarjaan.
Pisara Seinäkaappi kahdella ovella 60-100 cm595.00 660.00 
Lisävarusteet
LED Valaistus -
Valon värilämpötila - 3000K Lämmin
Viimeistely
Kalusteen väri - Valkoinen
Eri viimeistely etusarjaan -
Etusarjan väri -
-
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Kotimainen seinäkaappi. Kaapin sisään integroitu pistorasia pitää johdot piilossa ja mahdollistaa vaikkapa sähköhammasharjan lataamisen kaapin sisällä. Saatavilla yhdellä tai kahdella ovella sekä myös peiliovellisena.

Lisävarusteena saatava valaistus on upotettu kaapin pohjaan ja yläosaan, korostaen kylpyhuoneen pelkistettyä designia.

Valittavissa viisi eri viimeistelyä. Voit valita halutessasi eri viimeistelyn oveen ja runkoon ilman lisämaksua. Puukuosiviimeistelyssä puun syyt vaakasuunnassa. Oven kätisyys valittavissa (oikea = saranointi oikealla, vasen = saranointi vasemmalla).

Valmistetaan tilauksesta Suomessa. Toimitetaan valmiiksi kasattuna kotiovelle. Lamiwood-materiaalia, kalusteella on 10 vuoden takuu.
Käytettävyys edellä

Käytät kylpyhuonettasi päivittäin. Haluamme että arkesi on sujuvaa, siksi kuljemme suunnittelussa aina käyttötarkoitus edellä. Päivittäistä elämää on helpotettu kätevillä yksityiskohdilla ja toiminnallisuuksilla. Kaapeista on kehitetty mahdollisimman tilavia. Voit räätälöidä tuotteet kotiisi sopiviksi viimeistelyillä ja lisävarusteilla.

Pisara Seinäkaappi kahdella ovella on erinomainen lisä moderniin kylpyhuoneeseen, joka vaatii sekä toiminnallisuutta että esteettisesti miellyttävää muotoilua. Tämä kotimainen seinäkaappi on suunniteltu tuomaan kylpyhuoneeseesi sekä lisää säilytystilaa että visuaalista viehättävyyttä. Se on täydellinen ratkaisu, kun haluat pitää kylpyhuonetarvikkeesi järjestyksessä samalla kun säilytät tilan tyylikkään ja raikkaan ilmeen.

Kaappi on valmistettu korkealaatuisesta Lamiwood-materiaalista, joka on tunnettu sen kestävyydestä ja kauniista viimeistelystä. Lamiwood ei vain näytä hyvältä, vaan se myös kestää kylpyhuoneen kosteita olosuhteita, varmistaen, että kaappi säilyttää ulkonäkönsä vuosien ajan.

Pisara Seinäkaapin mitat ovat huolellisesti suunniteltu vastaamaan monenlaisia tarpeita. Sen leveys on säädettävissä välillä 600-1000 mm, syvyys on 150 mm ja korkeus on 703 mm, mikä tekee siitä sopivan erikokoisiin kylpyhuoneisiin. Kaapissa on kaksi ovea ja kolme lasihyllyä, jotka tarjoavat runsaasti tilaa kaikille kylpyhuonetarvikkeillesi. Lisäksi kaapissa on integroitu pistorasia, joka on erittäin kätevä esimerkiksi sähköhammasharjan, partakoneen tai muun sähkölaitteen lataamiseen.

Yksi Pisara Seinäkaapin erottuvista piirteistä on sen valaistusvaihtoehdot. Voit valita LED ylä- ja/tai alavalon, joka on upotettu kaapin pohjaan ja yläosaan. Tämä lisävaruste ei vain tarjoa lisää valoa, vaan se myös korostaa kylpyhuoneesi modernia ja minimalistista designia.

Kaapin viimeistely on valittavissa viidestä eri vaihtoehdosta, ja voit valita halutessasi eri viimeistelyn oveen ja runkoon ilman lisämaksua. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa kaapin ulkonäköä täydellisesti vastaamaan kylpyhuoneesi sisustustyyliä ja henkilökohtaista makua. Puukuosiviimeistelyssä puun syyt kulkevat vaakasuunnassa, mikä luo kauniin ja luonnollisen ulkonäön. Oven kätisyys on myös valittavissa, joten voit valita sen, mikä sopii parhaiten kylpyhuoneesi tilajärjestelyihin.

Kaappi valmistetaan tilauksesta Suomessa, ja se toimitetaan valmiiksi kasattuna suoraan kotiovellesi. Tämä takaa, että saat korkealaatuisen, ammattimaisesti valmistetun tuotteen, joka on valmis asennettavaksi heti saapuessaan. Pisara Seinäkaappi on suunniteltu kestämään, ja sen mukana tulee 10 vuoden takuu, joka kertoo luottamuksestamme tuotteen laatuun ja kestävyyteen.

Tämä seinäkaappi on suunniteltu sinulle, joka arvostat sekä toiminnallisuutta että tyylikästä muotoilua. Se on täydellinen lisä kylpyhuoneeseesi, tarjoten tarvitsemasi säilytystilan samalla kun se tuo tilaan modernia ja eleganttia ilmettä. Pisara Seinäkaappi on investointi, joka parantaa kylpyhuoneesi toiminnallisuutta ja ulkonäköä pitkäksi aikaa.

Leveys 600–1000 mm
Syvyys 150 mm
Korkeus 703 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi Seinäkaappi
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood

pdfMittakuvat Pisara peilikaapit ja seinäkaapit
Mittakuvat Pisara peilikaapit ja seinäkaapit | pdf 0.52 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.