Kitka M allaskaappi altaalla 60 cm 2 vetolaatikkoa

890.00 

60 cm leveä allaskaappi altaalla. Syvyys 39 cm. Kestävä, kotimainen kylpyhuonekaluste pienempäänkin tilaan. Värit valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi. 10 vuoden takuu.

Personoi

Viimeistelyvalinta koskee näkyviä sivuja ja etusarjaa. Voit halutessasi valita eri viimeistelyn etusarjaan alta.

Vetimet ja etusarja

 • Etusarjan väri *

 • Vetimet * 

 • Simpukka väri *

 • Mini Siipi väri *

 • Siipi väri *

 • Ei vetimiä *

  Hanki vetimet itse tai valitse kaapin valinnoista Push open -sarja luodaksesi vetimettömän kaapin. Push open -lisäosan hinta vaihtelee kaappityypin mukaan.

Lisävarusteet

 • Push open -sarja *

 • *

  Vetimetön allaskaappi. Valitse kaappityyppiin sopiva vaihtoehto.
 • Push-open kaappityyppi *

  Push open -sarja 2 vetolaatikon kaappiin

  75.00 

  Push open -sarja kahden vetolaatikon Pisara-allaskaappeihin. Painallussalpa tai ”pomppusalpa” avaa vetolaatikon painalluksella.  Vetimetön kaappi korostaa modernia ja linjakasta muotoilua.

  ×

  Push open -sarja 1 vetolaatikon kaappiin

  37.50 

  Push open -sarja yhden vetolaatikon Pisara-allaskaappeihin. Painallussalpa tai ”pomppusalpa” avaa vetolaatikon painalluksella.  Vetimetön kaappi korostaa modernia ja linjakasta muotoilua.

  ×

  Push open -sarja ovelliseen kaappiin 2 ovea

  75.00 

  Push open -sarja kahden oven Pisara-allaskaappeihin (ovelliset kaapit 60 cm ja leveämmät). Painallussalpa tai ”pomppusalpa” avaa oven painalluksella.  Vetimetön kaappi korostaa modernia ja linjakasta muotoilua.

  ×

  Push open -sarja ovelliseen kaappiin 1 ovi

  37.50 

  Push open -sarja yhden oven Pisara-allaskaappeihin (ovelliset kaapit 30, 40 ja 50 cm). Painallussalpa tai ”pomppusalpa” avaa oven painalluksella.  Vetimetön kaappi korostaa modernia ja linjakasta muotoilua.

  ×
 • Kalustejalat *

 • *

  Kalustejalat korkeisiin Pisara allaskaappeihin (2 vetolaatikkoa, ovellinen). Valinnainen lisävaruste syvyysluokkien S, M ja L kaapeille, suositeltu kaikille XL kaapeille. ⌀ 33 mm, kork. säädettävissä 135-235 mm.
 • Kalustejalkojen viimeistely *

  Kalustejalat teräs (pari)

  5.00 

  Pyöreät kalustejalat Pisara L ja XL-allaskaappeihin. Väri teräs. Säädettävä korkeus 135-235 mm. Halkaisija 30/33 mm. Materiaali
  ruostumaton teräs.

  ×

  Kalustejalat valkoinen (pari)

  5.00 

  Pyöreät kalustejalat Pisara L ja XL-allaskaappeihin. Väri valkoinen. Säädettävä korkeus 135-235 mm. Halkaisija 30/33 mm. Materiaali
  ruostumaton teräs.

  ×

  Kalustejalat musta (pari)

  5.00 

  Pyöreät kalustejalat Pisara L ja XL-allaskaappeihin. Väri musta. Säädettävä korkeus 135-235 mm. Halkaisija 30/33 mm. Materiaali
  ruostumaton teräs.

  ×
 • Lokerikko vetolaatikkoon *

 • Lokerikot *

  Lokerikko pieni

  55.00 

  Sopii kaikkiin Pisara vetolaatikoihin. Kätevä lokerikko pitää kylpyhuoneen pientavarat järjestyksessä. Materiaali Lamiwood. Väri valkoinen, sama kuin kalusteen runko sisältä.

  Ulkomitat: K150 mm, L200 mm, S250 mm

  Kaksi kokoa. Suositellaan käytettäväksi pohjamaton kanssa.

  ×

  Lokerikko suuri

  65.00 

  Sopii kaikkiin Pisara vetolaatikoihin, poislukien mallien Soilu, Miilu ja Kitka alle 800 mm leveyksissä ylälaatikot. Sopii myös näiden mallien alalaatikoihin.

  Ulkomitat: K150 mm, L250 mm, S330 mm

  Kätevä lokerikko pitää kylpyhuoneen pientavarat järjestyksessä. Materiaali Lamiwood. Väri valkoinen, sama kuin kalusteen runko sisältä. Kaksi kokoa. Suositellaan käytettäväksi pohjamaton kanssa.

  ×
 • Pohjamatto *

  Pohjamatto

  15.00 

  Pohjamatto vetolaatikollisiin allaskaappeihin. Matto helpottaa laatikoiden puhtaanapitoa. Luistamaton pinta pitää tavarat ja loke­rikon paikallaan. Väri antrasiitti.

  ×
Kitka M allaskaappi altaalla 60 cm 2 vetolaatikkoa890.00 
Vetimet ja etusarja
Eri viimeistely etusarjaan -
Etusarjan väri - Valkoinen
Vetimet - Siipi
Simpukka väri - Harjattu alumiini 80 mm
Mini Siipi väri - Alumiini 40 mm
Siipi väri - Alumiini 200 mm
Ei vetimiä -
Lisävarusteet
Push open -sarja - Ei
-
Push-open kaappityyppi -
Kalustejalat - Ei
-
Kalustejalkojen viimeistely -
Lokerikko vetolaatikkoon - Ei
Lokerikot -
Pohjamatto -
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Kitka saatavilla
2 vetolaatikolla

50608090R / 90L120

1 ovella

50

Ovellinen

608090R / 90L

1 vetolaatikko

608090R / 90L120

Kitkan muotoilu on modernia ja pelkistettyä. Geometrisen kulmikkaassa altaassa erityisenä tyyliseikkana valumarmorinen pohjalevy, joka kätkee alleen pohjaventtiilin.

Kitka sopii loistavasti pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Kapea allas ja Pisara M-koon 390 mm kaappisyvyys säästävät tilaa. Säästä myös lattiatilaa valitsemalla kaappityypiksi yhden vetolaatikon seinäkiinnitettävä kaappi.

Kitka on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Altaan Durocoat® pinnoite pitää altaan uudenveroisena vuosia. Siis täydellinen yhdistelmä kestävälle Lamiwood-allaskaapille.

Lue lisää mallisivulta

Kitka M allaskaappi altaalla on suunniteltu tuomaan huipputason toiminnallisuus ja elegantti muotoilu yhteen, tarjoten täydellisen ratkaisun jokaiselle, joka arvostaa sekä tyyliä että käytännöllisyyttä. Tämän 60 cm leveän allaskaapin moderni ja pelkistetty design on visuaalisesti miellyttävä ja samalla äärimmäisen toiminnallinen. Sen syvyys on 39 cm, mikä tekee siitä kompaktin valinnan, erityisesti kun tila on rajoitettu. Kitka M on kotimainen tuote, mikä takaa sen kestävyyden ja laadun. Tämä tuote on saatavilla useissa värisävyissä - valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi, jolloin voit valita juuri sen sävyn, joka sopii kylpyhuoneesi sisustukseen.

Yksi Kitka M allaskaapin merkittävimmistä ominaisuuksista on sen geometrisesti kulmikas allas. Tämä yksityiskohta lisää modernia eleganssia, ja sen valumarmorinen pohjalevy on paitsi visuaalisesti vetovoimainen, myös älykäs ratkaisu, joka kätkee alleen pohjaventtiilin. Tämä suunnitteluratkaisu ei ainoastaan lisää altaan esteettistä arvoa, vaan myös tekee siitä helpommin puhdistettavan ja ylläpidettävän.

Kitka M allaskaapin kaksi vetolaatikkoa tarjoavat runsaasti säilytystilaa, joka auttaa pitämään kylpyhuonetarvikkeesi järjestyksessä ja helposti saatavilla. Pisara M-koon 390 mm kaappisyvyys on erinomainen tilaa säästävä ratkaisu, ja seinäkiinnitettävä kaappityyppi mahdollistaa lattiatilan maksimaalisen hyödyntämisen. Tämä on erityisen hyödyllistä pienemmissä kylpyhuonetiloissa, jossa jokainen neliösenttimetri on arvokasta.

Allaskaapin kestävyys on toinen tekijä, joka tekee siitä erinomaisen valinnan. Kitka M on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, ja sen Durocoat® pinnoite pitää altaan näyttämään uudenveroiselta vuosia. Tämä, yhdessä 10 vuoden takuun kanssa, tekee Kitka M allaskaapista luotettavan ja pitkäaikaisen investoinnin kylpyhuoneeseesi.

Laadukas Lamiwood-materiaali, josta allaskaappi on valmistettu, on tunnettu sen kestävyydestä ja kyvystä vastustaa kosteutta ja kulumista, mikä on elintärkeää kylpyhuonekalusteille. Kitka M on paitsi kestävä ja toiminnallinen, myös äärimmäisen tyylikäs, ja se tuo modernin ja elegantin ilmeen mihin tahansa kylpyhuoneeseen.

Kitka M allaskaappi on huolella suunniteltu ja valmistettu, ja se edustaa sitoutumistamme laatuun ja innovaatioon. Sen moderni ja minimalistinen muotoilu yhdistettynä erinomaiseen toiminnallisuuteen ja kestävyyteen tekevät siitä arvokkaan lisäyksen kylpyhuoneeseesi. Tämä allaskaappi ei ole vain kaluste, vaan investointi, joka tuo arvoa, tyylikkyyttä ja järjestystä kylpyhuoneeseesi vuosiksi eteenpäin.

Toimitussisältö
 • Pisara-allaskaappi koottuna
 • Valumarmoripesutaso
 • Valitsemasi vetimet
 • Kotimaiset vesilukot
Ostetaan erikseen
 • Push open-mekanismi laatikkoon
 • Lokerikko vetolaatikkoon
 • Lokerikon matto
 • Kalustejalat
 • Hana
Tuotenumero (SKU) PI-3122
Kokoluokka Pisara M
Leveys 600 mm
Syvyys 390 mm
Korkeus 655 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi 2 vetolaatikkoa
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Soft close Kyllä
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood
Allas
Allasmalli Kitka valumarmoriallas, kiiltävä valkoinen
Erityistä Integroitu pohjaventtiili.
Altaan valmistusmaa Puola
Mittakuvat Pisara Kitka FIMittakuvat Pisara Kitka FI
Mittakuvat Kitka kylpyhuoneryhmä: kaikki leveydet, kaikki kaappityypit (1 vetolaatikko, 2 vetolaatikkoa, ovellinen) | pdf 0.59 mb
Allaskaappien asennus ja hoitoAllaskaappien asennus ja hoito
Pisara allaskaappien asennus- ja hoito-ohjeet suomeksi. Mallit Soilu, Kitka, Miilu, Leili, Custom Lamiwood ja Custom Silestone. | pdf 0.88 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.