Kitka M allaskaappi altaalla 60 cm 2 vetolaatikkoa

890.00 

60 cm leveä allaskaappi altaalla. Syvyys 39 cm. Kestävä, kotimainen kylpyhuonekaluste pienempäänkin tilaan. Värit valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi. 10 vuoden takuu.

Personoi

Viimeistelyvalinta koskee näkyviä sivuja ja etusarjaa. Voit halutessasi valita eri viimeistelyn etusarjaan alta.

Vetimet ja etusarja

 • Etusarjan väri *

 • Vetimet * 

 • Simpukka väri *

 • Mini Siipi väri *

 • Siipi väri *

 • Ei vetimiä *

  Hanki vetimet itse tai valitse kaapin valinnoista Push open -sarja luodaksesi vetimettömän kaapin. Push open -lisäosan hinta vaihtelee kaappityypin mukaan.

Lisävarusteet

Kitka M allaskaappi altaalla 60 cm 2 vetolaatikkoa890.00 
Vetimet ja etusarja
Eri viimeistely etusarjaan -
Etusarjan väri - Valkoinen
Vetimet - Siipi
Simpukka väri - Harjattu alumiini 80 mm
Mini Siipi väri - Alumiini 40 mm
Siipi väri - Alumiini 200 mm
Ei vetimiä -
Lisävarusteet
Push open -sarja - Ei
-
Push-open kaappityyppi -
Kalustejalat - Ei
-
Kalustejalkojen viimeistely -
Tapwell pohjaventtiili - Ei
-
-
-
68400 Viimeistely -
74400 Viimeistely -
Lokerikko vetolaatikkoon - Ei
Lokerikot -
Pohjamatto -
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Kitka saatavilla
2 vetolaatikolla

50608090R / 90L120

1 ovella

50

Ovellinen

608090R / 90L

1 vetolaatikko

608090R / 90L120

Kitkan muotoilu on modernia ja pelkistettyä. Geometrisen kulmikkaassa altaassa erityisenä tyyliseikkana valumarmorinen pohjalevy, joka kätkee alleen pohjaventtiilin.

Kitka sopii loistavasti pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Kapea allas ja Pisara M-koon 390 mm kaappisyvyys säästävät tilaa. Säästä myös lattiatilaa valitsemalla kaappityypiksi yhden vetolaatikon seinäkiinnitettävä kaappi.

Kitka on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Altaan Durocoat® pinnoite pitää altaan uudenveroisena vuosia. Siis täydellinen yhdistelmä kestävälle Lamiwood-allaskaapille.

Lue lisää mallisivulta

Kitka M allaskaappi altaalla on suunniteltu tuomaan huipputason toiminnallisuus ja elegantti muotoilu yhteen, tarjoten täydellisen ratkaisun jokaiselle, joka arvostaa sekä tyyliä että käytännöllisyyttä. Tämän 60 cm leveän allaskaapin moderni ja pelkistetty design on visuaalisesti miellyttävä ja samalla äärimmäisen toiminnallinen. Sen syvyys on 39 cm, mikä tekee siitä kompaktin valinnan, erityisesti kun tila on rajoitettu. Kitka M on kotimainen tuote, mikä takaa sen kestävyyden ja laadun. Tämä tuote on saatavilla useissa värisävyissä - valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi, jolloin voit valita juuri sen sävyn, joka sopii kylpyhuoneesi sisustukseen.

Yksi Kitka M allaskaapin merkittävimmistä ominaisuuksista on sen geometrisesti kulmikas allas. Tämä yksityiskohta lisää modernia eleganssia, ja sen valumarmorinen pohjalevy on paitsi visuaalisesti vetovoimainen, myös älykäs ratkaisu, joka kätkee alleen pohjaventtiilin. Tämä suunnitteluratkaisu ei ainoastaan lisää altaan esteettistä arvoa, vaan myös tekee siitä helpommin puhdistettavan ja ylläpidettävän.

Kitka M allaskaapin kaksi vetolaatikkoa tarjoavat runsaasti säilytystilaa, joka auttaa pitämään kylpyhuonetarvikkeesi järjestyksessä ja helposti saatavilla. Pisara M-koon 390 mm kaappisyvyys on erinomainen tilaa säästävä ratkaisu, ja seinäkiinnitettävä kaappityyppi mahdollistaa lattiatilan maksimaalisen hyödyntämisen. Tämä on erityisen hyödyllistä pienemmissä kylpyhuonetiloissa, jossa jokainen neliösenttimetri on arvokasta.

Allaskaapin kestävyys on toinen tekijä, joka tekee siitä erinomaisen valinnan. Kitka M on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, ja sen Durocoat® pinnoite pitää altaan näyttämään uudenveroiselta vuosia. Tämä, yhdessä 10 vuoden takuun kanssa, tekee Kitka M allaskaapista luotettavan ja pitkäaikaisen investoinnin kylpyhuoneeseesi.

Laadukas Lamiwood-materiaali, josta allaskaappi on valmistettu, on tunnettu sen kestävyydestä ja kyvystä vastustaa kosteutta ja kulumista, mikä on elintärkeää kylpyhuonekalusteille. Kitka M on paitsi kestävä ja toiminnallinen, myös äärimmäisen tyylikäs, ja se tuo modernin ja elegantin ilmeen mihin tahansa kylpyhuoneeseen.

Kitka M allaskaappi on huolella suunniteltu ja valmistettu, ja se edustaa sitoutumistamme laatuun ja innovaatioon. Sen moderni ja minimalistinen muotoilu yhdistettynä erinomaiseen toiminnallisuuteen ja kestävyyteen tekevät siitä arvokkaan lisäyksen kylpyhuoneeseesi. Tämä allaskaappi ei ole vain kaluste, vaan investointi, joka tuo arvoa, tyylikkyyttä ja järjestystä kylpyhuoneeseesi vuosiksi eteenpäin.

Toimitussisältö
 • Pisara-allaskaappi koottuna
 • Valumarmoripesutaso
 • Valitsemasi vetimet
 • Kotimaiset vesilukot
Ostetaan erikseen
 • Push open-mekanismi laatikkoon
 • Lokerikko vetolaatikkoon
 • Lokerikon matto
 • Kalustejalat
 • Hana
Tuotenumero (SKU) PI-3122
Kokoluokka Pisara M
Leveys 600 mm
Syvyys 390 mm
Korkeus 655 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi 2 vetolaatikkoa
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Soft close Kyllä
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood
Allas
Allasmalli Kitka valumarmoriallas, kiiltävä valkoinen
Erityistä Integroitu pohjaventtiili.
Altaan valmistusmaa Puola
Mittakuvat Pisara Kitka FIMittakuvat Pisara Kitka FI
Mittakuvat Kitka kylpyhuoneryhmä: kaikki leveydet, kaikki kaappityypit (1 vetolaatikko, 2 vetolaatikkoa, ovellinen) | pdf 0.59 mb
Allaskaappien asennus ja hoitoAllaskaappien asennus ja hoito
Pisara allaskaappien asennus- ja hoito-ohjeet suomeksi. Mallit Soilu, Kitka, Miilu, Leili, Custom Lamiwood ja Custom Silestone. | pdf 0.88 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on n. 5 viikkoa.

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.