Kitka M allaskaappi altaalla 50 cm 2 vetolaatikkoa

800.00 

50 cm leveä allaskaappi altaalla. Syvyys 39 cm. Kestävä, kotimainen kylpyhuonekaluste pienempäänkin tilaan. Värit valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi. 10 vuoden takuu.

Personoi

Viimeistelyvalinta koskee näkyviä sivuja ja etusarjaa. Voit halutessasi valita eri viimeistelyn etusarjaan alta.

Vetimet ja etusarja

 • Etusarjan väri *

 • Vetimet * 

 • Simpukka väri *

 • Mini Siipi väri *

 • Siipi väri *

 • Ei vetimiä *

  Hanki vetimet itse tai valitse kaapin valinnoista Push open -sarja luodaksesi vetimettömän kaapin. Push open -lisäosan hinta vaihtelee kaappityypin mukaan.

Lisävarusteet

Kitka M allaskaappi altaalla 50 cm 2 vetolaatikkoa800.00 
Vetimet ja etusarja
Eri viimeistely etusarjaan -
Etusarjan väri - Valkoinen
Vetimet - Siipi
Simpukka väri - Harjattu alumiini 80 mm
Mini Siipi väri - Alumiini 40 mm
Siipi väri - Alumiini 200 mm
Ei vetimiä -
Lisävarusteet
Push open -sarja - Ei
-
Push-open kaappityyppi -
Kalustejalat - Ei
-
Kalustejalkojen viimeistely -
Tapwell pohjaventtiili - Ei
-
-
-
68400 Viimeistely -
74400 Viimeistely -
Lokerikko vetolaatikkoon - Ei
Lokerikot -
Pohjamatto -
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Kitka saatavilla
2 vetolaatikolla

50608090R / 90L120

1 ovella

50

Ovellinen

608090R / 90L

1 vetolaatikko

608090R / 90L120

Kitkan muotoilu on modernia ja pelkistettyä. Geometrisen kulmikkaassa altaassa erityisenä tyyliseikkana valumarmorinen pohjalevy, joka kätkee alleen pohjaventtiilin.

Kitka sopii loistavasti pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Kapea allas ja Pisara M-koon 390 mm kaappisyvyys säästävät tilaa. Säästä myös lattiatilaa valitsemalla kaappityypiksi yhden vetolaatikon seinäkiinnitettävä kaappi.

Kitka on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Altaan Durocoat® pinnoite pitää altaan uudenveroisena vuosia. Siis täydellinen yhdistelmä kestävälle Lamiwood-allaskaapille.

Lue lisää mallisivulta

 

Kitka M allaskaappi altaalla on suunniteltu tuomaan yksinkertaista eleganssia ja käytännöllisyyttä jokaiseen kylpyhuoneeseen, jossa tila on arvokasta. Tämän 50 cm leveän allaskaapin tarjoama yhdistelmä modernia muotoilua ja toiminnallisuutta tekee siitä erinomaisen lisän kylpyhuoneeseen. Sen kompakti rakenne ja suoraviivainen muotoilu tekevät siitä täydellisen valinnan niin pieniin kuin suuriin tiloihin. Kitka M on saatavana useissa väreissä - valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi, minkä ansiosta voit valita juuri sen sävyn, joka sopii kylpyhuoneesi sisustukseen ja heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi. Astuessasi kylpyhuoneeseen, Kitka M:n pelkistetty muotoilu ja geometrisesti kulmikas allas vetävät katseesi puoleensa. Valumarmorinen pohjalevy on erityinen tyyliseikka, joka kätkee alleen pohjaventtiilin, ja se lisää ylellisyyden tunnetta samalla kun se pitää designin yksinkertaisena ja minimalistisena. Tämä tuote on suunniteltu siten, että se voi sulautua saumattomasti mihin tahansa kylpyhuonetilaan, ja samalla se tarjoaa käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun säilytystarpeisiisi. Kitka M allaskaapissa on kaksi vetolaatikkoa, jotka tarjoavat riittävästi säilytystilaa kylpyhuonetarvikkeillesi. Pisara M-koon 390 mm kaappisyvyys on suunniteltu säästämään tilaa, mikä on erityisen arvokasta pienemmissä kylpyhuonetiloissa. Voit myös säästää lattiatilaa valitsemalla yhden vetolaatikon seinäkiinnitettävän kaappityypin. Vetolaatikot liukuvat sulavasti ja niissä on hiljaiset sulkijat, mikä tekee niiden käytöstä vaivatonta ja miellyttävää. Yksi Kitka M allaskaapin merkittävistä eduista on sen kestävyys. Tämä kotimainen kylpyhuonekaluste on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja se on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä vuosien ajan. Altaan Durocoat® pinnoite pitää altaan uudenveroisena vuosien ajan, mikä tekee siitä loistavan investoinnin. Lisäksi 10 vuoden takuu takaa, että olet tyytyväinen ostokseesi pitkään. Kitka M on paitsi käytännöllinen ja tyylikäs, myös kestävä valinta. Sen moderni muotoilu, korkea laatu ja toiminnalliset ominaisuudet tekevät siitä välttämättömän lisän kylpyhuoneeseesi. Kompakti rakenne ja tilaa säästävä design mahdollistavat sen, että voit hyödyntää kylpyhuonetilaasi optimaalisesti, ja samalla luoda ylellisen ja kutsuvan ilmapiirin. Allaskaapin laatu ja elegantti muotoilu ilmentävät huolellista suunnittelua ja tekevät siitä kestävän valinnan, joka nostaa kodin arvoa.

Toimitussisältö
 • Pisara-allaskaappi koottuna
 • Valumarmoripesutaso
 • Valitsemasi vetimet
 • Kotimaiset vesilukot
Ostetaan erikseen
 • Push open-mekanismi laatikkoon
 • Lokerikko vetolaatikkoon
 • Lokerikon matto
 • Kalustejalat
 • Hana
Tuotenumero (SKU) PI-3121
Kokoluokka Pisara M
Leveys 500 mm
Syvyys 390 mm
Korkeus 655 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi 2 vetolaatikkoa
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Soft close Kyllä
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood
Allas
Allasmalli Kitka valumarmoriallas, kiiltävä valkoinen
Erityistä Integroitu pohjaventtiili.
Altaan valmistusmaa Puola
Mittakuvat Pisara Kitka FIMittakuvat Pisara Kitka FI
Mittakuvat Kitka kylpyhuoneryhmä: kaikki leveydet, kaikki kaappityypit (1 vetolaatikko, 2 vetolaatikkoa, ovellinen) | pdf 0.59 mb
Allaskaappien asennus ja hoitoAllaskaappien asennus ja hoito
Pisara allaskaappien asennus- ja hoito-ohjeet suomeksi. Mallit Soilu, Kitka, Miilu, Leili, Custom Lamiwood ja Custom Silestone. | pdf 0.88 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on n. 5 viikkoa.

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.