Opdeco ja Pisara ovat mukana vuoden 2023 Habitare-messuilla 13.–17.09. Helsingin Messukeskuksessa osastolla 6e91.

Habitaren 2023 teema Yhdessä/Together kertoo yhteistyöstä ja yhteenkuuluvuudesta, mutta myös velvollisuudesta pitää yhteisestä huolta.

Kalusteet kestäviin koteihin

Maailmassa muutoksia ja mullistuksia riittää. Me halusimme luoda jotain kestävää asiakkaidemme koteihin.

Pisara-kylpyhuonekalustemallisto tuo innovatiivisella tavalla suomalaisen koivun kylpyhuoneisiin. Lamiwood-tekniikalla valmistetut kalusteet kestävät kotisi haastavampia olosuhteita, kosteutta ja koko perheen käyttöä poikkeuksellisen hyvin.

Kehitetty yhdessä sisustussuunnittelijoiden, arkkitehtien ja asiakkaiden kanssa

Pisara-mallisto on muotoiltu tiiviissä yhteistyössä suomalaisten suunnittelijoiden kanssa. Olemme myös kuunnelleet tarkalla korvalla asiakkaidemme toiveita ja tarpeita vuosikymmenten ajan.

Tästä vuorovaikutuksesta on syntynyt monipuolinen mallisto, joka muokkautuu moneen makuun. Vaihtoehtoja on paljon, mutta jokainen yksityiskohta on etukäteen punnittu toimivaksi.

Tarjoamme ammattilaiselle luotettavan ja sujuvan tuotannon, pitkän takuun sekä apua ja työkaluja suunnitteluun. Sivuiltamme voi ladata koko malliston kattavan Pisara GDL-kirjaston.

Kestävän kehityksen ehdoilla

Pisara-kalusteet ovat kestävä valinta myös yhteisen elinympäristömme kannalta. Uusiutuvien materiaalien hyödyntäminen, lyhyet kuljetusetäisyydet ja ympäristön huomioiva tuotanto pienentävät jalanjälkeä. Valmistamme kalusteet aina tilauksesta, joten varastohävikkiä ei synny. Kalusteiden moninkertainen käyttöikä vähentää remontin tarvetta ja kaluste sitoo hiiltä koko pitkän elinkaarensa ajan. Myös kaikki yhteistyökumppanimme ovat ympäristöasiat vakavasti ottavia, eurooppalaisia yrityksiä.

Luotettava, kotimainen perheyritys

Yli 40 vuotta kalustealalla toiminut konsernimme työllistää Suomessa lähes puolensataa ammattilaista. Globalisaation ja pikavoittojen aikakaudella perheyrityksen arvot ja tavat tuovat toimintaamme juurevuutta, jatkuvuutta ja varmuutta. Kokemukseen pohjautuen tarjoamme kaikkiin kiintokalusteisiimme 10 vuoden laajennetun takuun.

Tervetuloa osastollemme Habitareen löytämään yhdessä ammattilaistemme kanssa juuri sinun perheellesi ja kotiisi räätälöity ratkaisu. Olipa se sitten kompakti valmiskaluste tai näyttävä, jopa 300 cm leveä Pisara Custom -kokonaisuus usealla altaalla.  

Ps. Opdeco suunnittelee ja valmistaa myös modernit ja näyttävät keittiöt. Jokainen keittiöprojektimme on aidosti yksilöllinen ja asiakasohjautuvat tuotannon avulla voimme tarjota korkealaatuiset mittatilauskalusteet erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Osastollamme esillä myös vuoden upeimpia keittiöuutuuksia.