Pisara kylpyhuonekalusteista AutoCAD ja ArchiCAD objektikirjasto

Pisara-mallistosta on julkaistu BIM/CAD-objektikirjastot sisustussuunnittelijoiden, rakennussuunnittelijoiden ja arkkitehtien vapaaseen käyttöön.

Ammattilaisen kylpyhuonekalustemallisto

Kotimainen Pisara-kylpyhuonekalustemallisto on laatutietoinen valinta remontti- ja uudisrakennuskohteeseen. Modernit, korkealuokkaiset, kotimaiset kalusteet nostavat kohteen arvomielikuvaa. 10 vuoden tuotetakuu ja toimittajan yli 40 vuoden kokemus vaativissa kalusteprojekteissa takaa rakentajalle mielenrauhan.

Pisara-kalustesarja on kehitetty suunnittelijoiden tarpeita kuunnellen. Mallisto on laajasti muokattavissa ja personoitavissa ja se taipuu joka projektiin. Kätevät, harkitut valmismallit on hiottu toimiviksi. Pisara Custom -ratkaisuilla ja lisävarusteilla voi toteuttaa näyttävät, kunnianhimoiset visiot vaativiin kohteisiin. Luo tuhansia variaatioita, kuitenkaan hukkumatta loputtomiin vaihtoehtoihin.

Kattava kirjasto käsittää kaikki Pisara allaskaapit altaalla, sivukaapit, seinäkaapit, peilikaapit, valopeilit ja lisävarusteet. Mukana on myös kustomointityökalu suurille kalustesarjoille.

Kirjasto on saatavilla ArchiCADille (GDL, v. 19+) sekä AutoCADille ja kaikille muille suunnitteluohjelmistoille, jotka tukevat DWG-formaatteja.

Lue lisää Pisaran eduista suunnittelijoille ja rakentajille ja lataa kirjasto heti käyttöösi Ammattilaiset-sivulta. Asiantuntijamme antavat mielellään lisää ohjeita ja vinkkejä suunnittelun avuksi.