Soilu S allaskaappi altaalla 80 cm 1 vetolaatikko

740.00 

80 cm leveä allaskaappi altaalla. Syvyys vain 35 cm. Kestävä, kotimainen tilaihme pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Värit valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi. 10 vuoden takuu.

Personoi

Viimeistelyvalinta koskee näkyviä sivuja ja etusarjaa. Voit halutessasi valita eri viimeistelyn etusarjaan alta.

Vetimet ja etusarja

 • Etusarjan väri *

 • Vetimet * 

 • Simpukka väri *

 • Mini Siipi väri *

 • Siipi väri *

 • Ei vetimiä *

  Hanki vetimet itse tai valitse kaapin valinnoista Push open -sarja luodaksesi vetimettömän kaapin. Push open -lisäosan hinta vaihtelee kaappityypin mukaan.

Lisävarusteet

Soilu S allaskaappi altaalla 80 cm 1 vetolaatikko740.00 
Vetimet ja etusarja
Eri viimeistely etusarjaan -
Etusarjan väri - Valkoinen
Vetimet - Siipi
Simpukka väri - Harjattu alumiini 80 mm
Mini Siipi väri - Alumiini 40 mm
Siipi väri - Alumiini 200 mm
Ei vetimiä -
Lisävarusteet
Push open -sarja - Ei
-
Push-open kaappityyppi -
Kalustejalat - Ei
-
Kalustejalkojen viimeistely -
Tapwell pohjaventtiili - Ei
-
-
-
68400 Viimeistely -
74400 Viimeistely -
Lokerikko vetolaatikkoon - Ei
Lokerikot -
Pohjamatto -
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Soilu saatavilla
2 vetolaatikolla

6080100120 cm

Ovellinen

6080100 cm

1 vetolaatikko

6080100120 cm

Suunniteltu kovaan päivittäiseen käyttöön. Altaassa käytetty erikoiskestävä ja likaahylkivä Evermite-pinnoite on kalusteen Lamiwood-materiaalin ihannepari.

Tilaihme Soilu soveltuu loistavasti pieneenkin tilaan. Altaan siro muotoilu lisää käyttömukavuutta ja Pisara S allaskaappi maksimoi säilytystilan älykkäillä runkoratkaisullaan.

Saatavana matalana yhdellä vetolaatikolla, sekä korkeana kahdella vetolaatikolla tai ovilla. Valitse vapaasti värit ja vetimet.

Lue lisää mallisivulta

Soilu S allaskaappi altaalla on suunniteltu erityisesti pienempiin kylpyhuonetiloihin, jotka kaipaavat sekä tyylikkyyttä että toiminnallisuutta. Tämä 80 cm leveä ja ainoastaan 35 cm syvä allaskaappi on valmistettu Suomessa, mikä takaa tuotteen kestävyyden ja korkean laadun. Tämän vahvistaa myös kaapin 10 vuoden takuu, joka on osoitus sen pitkäikäisyydestä ja luotettavuudesta. Saatavilla on viisi eri värivaihtoehtoa – valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi, joten voit valita sen sävyn, joka sopii parhaiten kylpyhuoneesi värimaailmaan.

Soilu S allaskaappi on suunniteltu kestämään kovaa päivittäistä käyttöä. Erikoiskestävä ja likaahylkivä Evermite-pinnoite altaassa on täydellinen pari kalusteen Lamiwood-materiaalille. Tämä yhdistelmä ei ainoastaan takaa tuotteen pitkäikäisyyttä, vaan myös helpottaa sen puhdistamista ja ylläpitoa, mikä on erityisen tärkeää kylpyhuonekalusteissa.

Soilu S allaskaapin tilaihme on sen siro muotoilu ja älykäs runkoratkaisu, joka maksimoi säilytystilan pienessäkin tilassa. Kaapin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttömukavuuteen ja toiminnallisuuteen. Se on saatavana matalana mallina yhdellä vetolaatikolla tai korkeana mallina kahdella vetolaatikolla tai ovilla. Voit myös valita vapaasti värit ja vetimet, mikä antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa kaappi täydellisesti omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Soilu S allaskaapin mitat, 800 mm leveys, 350 mm syvyys ja 371 mm korkeus, on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan maksimaalinen säilytystila samalla kun se säilyttää minimalistisen ja modernin ulkonäön. Soft close -toiminto varmistaa, että vetolaatikko sulkeutuu hiljaa ja pehmeästi, mikä lisää kaapin käyttömukavuutta ja kestävyyttä.

Tämä allaskaappi on valmistettu Suomessa, mikä takaa sen laadun ja kestävyyden. Lamiwood-materiaali on tunnettu sen kestävyydestä ja laadusta, ja se yhdessä Soilu valumarmorialtaan ja Evermite-pinnoitteen kanssa tekee tästä allaskaapista erinomaisen valinnan.

Soilu S allaskaappi on paljon enemmän kuin pelkkä kylpyhuonekaluste. Se on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu tuote, joka lisää arvoa ja toiminnallisuutta kylpyhuoneeseesi. Sen moderni muotoilu, korkealaatuinen rakenne ja erinomainen toiminnallisuus tekevät siitä täydellisen valinnan, joka kestää vuosien kulutusta samalla kun se tuo modernia tyylikkyyttä ja toimivuutta kylpyhuoneeseesi. Soilu S allaskaappi on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat laatua, toimivuutta ja tyyliä. Sen kautta voit maksimoida kylpyhuoneesi tilan ja tuoda sinne ripauksen luksusta ja modernia muotoilua. Sen suunnittelussa ja valmistuksessa ei ole tehty kompromisseja, ja se heijastaa sitoutumistamme tarjota sinulle parasta mahdollista laatua ja toiminnallisuutta.

Toimitussisältö
 • Pisara-allaskaappi koottuna
 • Valumarmoripesutaso
 • Valitsemasi vetimet
 • Kotimaiset vesilukot
 • Krominen pohjaventtiili
Ostetaan erikseen
 • Push open-mekanismi laatikkoon
 • Lokerikko vetolaatikkoon
 • Lokerikon matto
 • Hana
 • Pop-up pohjaventtiili
Tuotenumero (SKU) PI-3102-L1
Kokoluokka Pisara S
Leveys 800 mm
Syvyys 350 mm
Korkeus 371 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi 1 vetolaatikko
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Soft close Kyllä
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood
Allas
Allasmalli Soilu valumarmoriallas, kiiltävä valkoinen
Erityistä Altaan Evermite-pinnoite suojaa erittäin tehokkaasti naarmuuntumiselta ja tahriintumiselta. Helppo pitää puhtaana.
Altaan valmistusmaa Puola
Mittakuvat Pisara Soilu FIMittakuvat Pisara Soilu FI
Mittakuvat Soilu kylpyhuoneryhmä: kaikki leveydet, kaikki kaappityypit (1 vetolaatikko, 2 vetolaatikkoa, ovellinen) | pdf 1.27 mb
Allaskaappien asennus ja hoitoAllaskaappien asennus ja hoito
Pisara allaskaappien asennus- ja hoito-ohjeet suomeksi. Mallit Soilu, Kitka, Miilu, Leili, Custom Lamiwood ja Custom Silestone. | pdf 0.88 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.