Soilu S allaskaappi altaalla 100 cm 1 vetolaatikko

835.00 

100 cm leveä allaskaappi altaalla. Syvyys vain 35 cm. Kestävä, kotimainen tilaihme pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Värit valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi. 10 vuoden takuu.

Personoi

Viimeistelyvalinta koskee näkyviä sivuja ja etusarjaa. Voit halutessasi valita eri viimeistelyn etusarjaan alta.

Vetimet ja etusarja

 • Etusarjan väri *

 • Vetimet * 

 • Simpukka väri *

 • Mini Siipi väri *

 • Siipi väri *

 • Ei vetimiä *

  Hanki vetimet itse tai valitse kaapin valinnoista Push open -sarja luodaksesi vetimettömän kaapin. Push open -lisäosan hinta vaihtelee kaappityypin mukaan.

Lisävarusteet

Soilu S allaskaappi altaalla 100 cm 1 vetolaatikko835.00 
Vetimet ja etusarja
Eri viimeistely etusarjaan -
Etusarjan väri - Valkoinen
Vetimet - Siipi
Simpukka väri - Harjattu alumiini 80 mm
Mini Siipi väri - Alumiini 40 mm
Siipi väri - Alumiini 200 mm
Ei vetimiä -
Lisävarusteet
Push open -sarja - Ei
-
Push-open kaappityyppi -
Kalustejalat - Ei
-
Kalustejalkojen viimeistely -
Tapwell pohjaventtiili - Ei
-
-
-
68400 Viimeistely -
74400 Viimeistely -
Lokerikko vetolaatikkoon - Ei
Lokerikot -
Pohjamatto -
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Soilu saatavilla
2 vetolaatikolla

6080100120 cm

Ovellinen

6080100 cm

1 vetolaatikko

6080100120 cm

Suunniteltu kovaan päivittäiseen käyttöön. Altaassa käytetty erikoiskestävä ja likaahylkivä Evermite-pinnoite on kalusteen Lamiwood-materiaalin ihannepari.

Tilaihme Soilu soveltuu loistavasti pieneenkin tilaan. Altaan siro muotoilu lisää käyttömukavuutta ja Pisara S allaskaappi maksimoi säilytystilan älykkäillä runkoratkaisullaan.

Saatavana matalana yhdellä vetolaatikolla, sekä korkeana kahdella vetolaatikolla tai ovilla. Valitse vapaasti värit ja vetimet.

Lue lisää mallisivulta

Soilu S allaskaappi on suunniteltu erityisesti sinulle, joka arvostat tilankäyttöä, tyyliä ja toiminnallisuutta. Tämä 100 cm leveä ja vain 35 cm syvä suomalainen allaskaappi on tilaihme, joka tuo eleganssia ja käytännöllisyyttä jopa pienimpiin kylpyhuoneisiin. Valittavissa olevat värit: valkoinen, harmaa, musta, tammi ja savutammi, mahdollistavat sen, että voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivan värin. 10 vuoden takuu kertoo tuotteen laadusta ja pitkäikäisyydestä, joka kestää päivittäistä käyttöä vuosien ajan.

Soilu S allaskaappi on suunniteltu erityisesti kovaan päivittäiseen käyttöön. Altaassa käytetty erikoiskestävä ja likaahylkivä Evermite-pinnoite on kalusteen Lamiwood-materiaalin ihannepari, yhdessä ne takaavat tuotteen pitkäikäisyyden ja helpon puhtaanapidon. Evermite-pinnoite suojaa allasta naarmuuntumiselta ja tahriintumiselta, tehden siitä helpon pitää puhtaana ja hygieenisenä.

Tilaihme Soilu on suunniteltu niin, että se soveltuu loistavasti myös pienempiin tiloihin. Altaan siro muotoilu ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan lisää myös käyttömukavuutta. Kaapin älykkäät runkoratkaisut maksimoivat säilytystilan, joten voit pitää kylpyhuoneesi järjestyksessä ja vapaana ylimääräisestä sälästä. Vetolaatikko avautuu ja sulkeutuu pehmeästi soft close -mekanismin ansiosta, mikä lisää käytön miellyttävyyttä.

Kaappi on saatavilla matalana yhdellä vetolaatikolla, korkeampana kahdella vetolaatikolla tai avattavilla ovilla ja voit valita vapaasti värejä ja vetimiä, joten voit räätälöidä Soilu S allaskaapin juuri sinun makuusi ja tarpeisiisi sopivaksi. Seinäkiinnitys antaa lisää lattiatilaa ja luo avaran tunteen kylpyhuoneeseesi.

Tuotteen leveys on 1000 mm, syvyys 350 mm ja korkeus 371 mm. Soilu valumarmoriallas on kiiltävän valkoinen. Kaapin materiaali, Lamiwood, on kestävää ja pitkäikäistä, mikä takaa tuotteen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden.

Soilu S allaskaappi on erinomainen investointi, joka nostaa kylpyhuoneesi ilmettä ja toiminnallisuutta. Sen moderni ja ajaton muotoilu sopii monenlaiseen sisustukseen, ja sen huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat tekevät päivittäisestä käytöstä nautinnon. Tämä allaskaappi on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat korkeaa laatua, tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta kylpyhuonekalusteissaan. Soilu S allaskaappi on investointi, joka maksaa itsensä takaisin vuosien käytön ja kestävyyden myötä, ja se on varmasti vaikuttava lisä kylpyhuoneeseesi.

Toimitussisältö
 • Pisara-allaskaappi koottuna
 • Valumarmoripesutaso
 • Valitsemasi vetimet
 • Kotimaiset vesilukot
 • Krominen pohjaventtiili
Ostetaan erikseen
 • Push open-mekanismi laatikkoon
 • Lokerikko vetolaatikkoon
 • Lokerikon matto
 • Hana
 • Pop-up pohjaventtiili
Tuotenumero (SKU) PI-3103-L1
Kokoluokka Pisara S
Leveys 1000 mm
Syvyys 350 mm
Korkeus 371 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi 1 vetolaatikko
Rungon / etusarjan väri valkoinen, harmaa, musta, tammi, savutammi
Soft close Kyllä
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood
Allas
Allasmalli Soilu valumarmoriallas, kiiltävä valkoinen
Erityistä Altaan Evermite-pinnoite suojaa erittäin tehokkaasti naarmuuntumiselta ja tahriintumiselta. Helppo pitää puhtaana.
Altaan valmistusmaa Puola
Mittakuvat Pisara Soilu FIMittakuvat Pisara Soilu FI
Mittakuvat Soilu kylpyhuoneryhmä: kaikki leveydet, kaikki kaappityypit (1 vetolaatikko, 2 vetolaatikkoa, ovellinen) | pdf 1.27 mb
Allaskaappien asennus ja hoitoAllaskaappien asennus ja hoito
Pisara allaskaappien asennus- ja hoito-ohjeet suomeksi. Mallit Soilu, Kitka, Miilu, Leili, Custom Lamiwood ja Custom Silestone. | pdf 0.88 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.