Lisävarusteet
Pisara kylpyhuoneisiin

Tyylin viimeinen silaus. Lisää toiminnallisuutta kylpyhuoneeseen. Altaiden ja allaskaappien lisävarusteet ovat yhteensopivia kaikkien malliston tuotteiden kanssa.

Puukuosi etusarjat

Puutekstuurit tuovat lämpöä ja orgaanisuutta kylpyhuoneeseen. Luonnollinen puun tuntu on saavutettu tinkimättä lainkaan Lamiwoodin kosteudenkestävyydestä. Valitse lämmin tammi tai tyylikäs, tumma savutammi.

Kalustejalat

MallinumeroPI-6131
Mitat30/33×135-235 mm
VäritHarjattu teräs, Musta, Valkoinen

Pyöreät kalustejalat Pisara L ja XL-allaskaappeihin. Säädettävä korkeus. Halkaisija 30/33 mm. Materiaali ruostumaton teräs.

Painallussalpa

MallinumeroPI-6121

Painallussalpa tai ”pomppusalpa” avaa vetolaatikon painalluksella.

Honey Gold-värissä käytetty aitoa kultaa, joka luo hienon kiillon.

Pohjaventtiili Tapwell 74400/68400

Mallinumero74400 PI-6111, 68400 PI-6112
VäritKromi, Musta kromi, Mattamusta, Brushed Nickel, Kupari, Messinki, Honey Gold

Käytännölliset ja tyylikkäät Tapwellin pohjaventtiilit. Pop-up-malli 74400 avautuu ja sulkeutuu helposti. Myös kiinteä, ei-suljettava versio 68400.

Saatavilla kaikkiin altaisiin. Valittavana seitsemän eri pintakäsittelyä. Kupari ja messinki saavat ajan myötä kauniin patinan.

Pyyhekuivaimet

MallinumerotPI-6311 – PI-6314
VakioväritKromi, puolikiitävä valkoinen, mattamusta
TilausväritRAL-sväyt, kullattu 24 karaatin kullalla

Korkealuokkaiset REJ Design-kuivaimet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaali antibakteerinen, ruostumaton ja pitkäikäinen kupari. Kuivain ei sisällä nestettä ja sen energiankulutus on alhainen. Saatavana ajastimella tai virtakytkimellä. 5 vuoden takuu.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone

Aloitetaan juuri sinulle täydellisen kylpyhuoneen suunnittelu jo tänään. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen lähimmän Pisara-ammattilaisen kanssa.