Kylpyhuoneremontin hinta – Vinkkejä remontin suunnitteluun ja kustannusten hallintaan

Kylpyhuoneen remontti voi olla yksi suurimmista projekteista, joita tehdään kotona. Remontin hinta voi vaihdella huomattavasti riippuen siitä, mitä haluat tehdä ja millaisia materiaaleja haluat käyttää. Tässä blogipostauksessa tarkastelemme kylpyhuoneen remontin hintaa ja mitä kaikkea siihen voi kuulua.

Kylpyhuoneen remontti voi sisältää monia eri asioita, kuten lattian ja seinien uusimisen, putkistojen uusimisen, uusien kalusteiden ostamisen ja asentamisen sekä valaistuksen päivittämisen. Jokainen näistä vaikuttaa remontin hintaan.

Säästä kylpyhuoneen remontissa tekemällä se osittain

Jos haluat säästää kylpyhuoneen remontin kustannuksissa, voit harkita osittaista remonttia, joka kohdistuu vain tiettyihin alueisiin kylpyhuoneessa.

Esimerkiksi vain huonoksi menneiden kalusteiden ja peilin uusiminen sekä seinien maalaaminen on luultavasti huomattavasti halvempaa kuin koko kylpyhuoneen remontti ja voi tuoda silti raikkaan muutoksen, joka piristää mieltä.

Kokonaisuudessaan kylpyhuoneen remontti on suuri investointi, mutta se voi myös parantaa kodin arvoa merkittävästi. Kun suunnittelet kylpyhuoneen remonttia, harkitse huolellisesti, mitä haluat tehdä ja millaisia materiaaleja haluat käyttää. Näin voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen ja pidät remontin hinnan hallinnassa.

Halvin ei ole halvin – laske kylpyhuoneremontin hinta koko elinkaaren ajalta

Kun suunnittelet kylpyhuoneen remonttia, on tärkeää asettaa budjetti ja pitää se mielessä koko ajan. Joskus voi olla houkuttelevaa valita halvempia materiaaleja, mutta se ei aina ole paras ratkaisu pitkällä aikavälillä. Halvemmat materiaalit voivat olla huonolaatuisempia ja vaatia useammin korjauksia tai vaihtoja.

Kosteusvaurio edullisessa allaskaapissa.
Lamiwood-materiaali on täyttä koivuvaneria.

Tätä silmällä pitäen olemme lanseeranneet oman kestävän Pisara kylpyhuonekalustemalliston 10 vuoden laajennetulla takuulla.

Esimerkkihintoja kylpyhuonekalusteista

Tässä esimerkkihintoja kestävistä Pisara-allaskalusteistamme. Hinnat sisältävät allaskaapin ja altaan. Voit ostaa mieleisesi hanan erikseen.

Pisara-mallistossa valitsemasi viimeistely ei vaikuta hintaan!

Allaskaappi altaalla 60 cm SOILU tammi - ovellinen
Soilu 80cm ovellinen

Edullinen pieni valmismalli

Hintahaitari 722–1140 euroa

Edullinen kapea allaskaappi altaalla Pisara valmismalleista 50–90 cm. Ovelliset mallit ovat edullisempia kuin vetolaatikolliset.

Katso mallit

Allaskaappi altaalla 120 cm SOILU tammi - kahdella laatikolla
Soilu 120 cm vetolaatikoilla

Tilava valmismalli

Hintahaitari 865–1305 euroa

Isoista valmismalleista tilavat allaskaapit 90–120 cm hintahaitarissa

Katso mallit

Custom Lamiwood 2 vetolaatikollisella kaapilla ja Tapwell-altaalla.

Custom-mallit 1-2 kaapilla

Hintahaitari 880–3705 euroa

Hieno räätälöity Pisara Custom -malli 1–2 kaapilla 60–240 cm. Voit säästää valitsemalla Lamiwood-tason Silestone-kivitason sijaan.

Katso mallit

Custom Lamiwood allaskaapit yhdellä vetolaatikolla 30 cm + 60 cm + 60 cm + 30 cm. Altaat Tapwell. Hana Tapwell ARM071.
Custom Lamiwood 4 matalalla vetolaatikollisella kaapilla ja 2 Tapwell-altaalla.

Custom-mallit 3-4 kaapilla

Hintahaitari 880–3705 euroa

Ison kylpyhuoneen tai ison perheen räätälöity Custom-kaluste 3–4 kaapilla 120–300 cm.

Katso mallit

Valitse luotettava kumppani kylpyhuoneremonttiin

Kylpyhuoneen remontti kannattaa tehdä kerralla oikein. Ammattilaisen apuun kannattaakin turvautua jo suunnitteluvaiheessa. Osaltamme voimme auttaa kalusteiden ja yhteensopivien suihkujen ja allashanojen valinnassa. Meille voi varata ilmaisen suunnittelutapaamisen ja se ei velvoita Sinua mihinkään. Saat meitä selkeän, tarpeisiisi sopivan tarjouksen kylpyhuoneen kalusteista. Opdeco on auttanut asiakkaitaan toteuttamaan keittiön ja kylpyhuoneiden kalustamista jo vuodesta 2007.

Varaa oma aikasi suunnittelutapaamiseen