Pisara kylpyhuonekalusteiden verkkokauppa avattu

Kestävät kotimaiset Pisara-kylpyhuonekalusteet ovat saatavilla tammikuusta 2023 lähtien suoraan valmistajan verkkokaupasta. Toimitamme kalusteet valmiiksi kasattuna kaikkialle Suomeen ja nyt ensimmäistä kertaa myös Ruotsiin.

Laajasta mallistosta löytyy modernit allaskaapit altailla, sivukaapit, peilikaapit sekä seinäkaapit. Suomalaisesta koivusta kehitetystä Lamiwood-materiaalista valmistettujen kalusteiden takuuaika on peräti 10 vuotta.

Pienestä jättimäiseen. Pisara allaskaappien skaala on 50-300 cm.

Sopiva Allaskaappi jokaiseen kotiin

Allaskaappeja altaalla on saatavilla leveyksissä 50-300 cm ja syvyysluokissa S-XL. Voit valita laadukkaan valumarmorimalliston valmiskalusteen tai räätälöidä jopa neljästä kaapista ja kahdesta altaasta koostuvan, näyttävän Custom-kylpyhuoneryhmän.

Kaikki Pisara-kalusteet ovat vapaasti personoitavissa. Valitse viimeistely, vetimet ja lisävarusteet makusi mukaan. Voit valita jopa eri viimeistelyn runkoon ja etusarjaan ilman lisämaksua. Erilaisia yhdistelmiä on tuhansia.

Kylpyhuoneen säilytys

Pisara-sivukaapit, seinäkaapit ja peilikaapit on myös valmistettu Lamiwood-materiaalista, silkkisellä mattapinnalla ja 10 vuoden takuulla. Mallisto maksimoi säilytystilan ja on suunniteltu käytettävyys edellä. Pienet mukavuudet kuten peilikaappiin kätketty pistorasia sujuvoittavat arkea.

Lisätuotteilla viimeistelet kylpyhuoneen

Jotta saisit koko kylpyhuonepaketin samasta osoitteesta, olemme lisänneet verkkokauppaan tarkasti valikoituja lisätuotteitta. Tapwell-hanat ja lisävarusteet sopivat täydellisesti Pisara-kylpyhuoneryhmiin, iLED-valopeilit täydentävät peilivalikoimaa ja kotimaiset REJ Design -pyyhekuivaimet tuovat kylpyhuoneeseen arjen luksusta.

Tutustu Pisara-verkkokauppaan ja tilaa kotiisi kotimainen kaluste, joka kestää katseita, kosteutta ja elämää vuosikausia.

Tutustu mallistoon | Shoppaile kaupassa

Ps. Klarnan ja Svean joustavilla osamaksuilla saat jopa 36 kk maksuaikaa.