Kevätmessut 24: näyttävät Opdeco keittiökalusteet ja kestävät Pisara kylpyhuonekalusteet

Unelmoitko kauniimmasta kodista ja keittiön tai kylpyhuoneen remontista? Tule hakemaan innoitusta suunnitelmiisi ja tutustumaan upeimpiin uutuuksiin Opdecon ja Pisaran osastolla 6E80 Kevätmessuilla Helsingin messukeskuksessa 21.-24.3. 

Opdeco keittiökalusteet messuilla
Opdeco keittiöt messuilla

Näyttävät keittiökalusteet kohtuuhintaan

Jos pidät modernista ja näyttävästä, niin meillä on sinulle hyviä uutisia. 

Opdecon pysäyttävän tyylikkäät keittiökalusteet valmistetaan Suomessa. Tehokkaan ja asiakasohjautuvan tuotannon avulla on mahdollista tarjota yksilöllisiä mittatilausratkaisuja ja korkeaa laatua yllättävän kilpailukykyiseen hintaan.

Pisara kylpyhuonekalusteet messuilla

Laatutietoisen kylpyhuonekalusteet

Kun Pisara-allaskaapin tai muun kylpyhuonekalusteen näkee itse, ymmärtää nopeasti miten ainutlaatuisesta tuotteesta on kyse. Koivusta valmistettu, silkkisen mattapintainen kaluste henkii korkeaa kotimaista laatua. 

Pisara ei ole vain kaunis katsoa, vaan se on luotu kestämään poikkeuksellisen pitkään. Tästä takeena 10 vuoden laajennettu takuu.

Opdeco täysin kotimainen kalustevalmistaja, jonka tehtävä on auttaa asiakkaitaan toteuttamaan uniikkeja unelmiaan tarjoamalla yksilöllistä palvelua, kokonaisvaltaisen korkeaa laatua sekä luovia ideoita. Opdecon esittelytilat löytyvät Helsingistä, Vantaalta ja Kuusamosta.

Tervetuloa messuosastolle 6e80 innoittumaan ja juttelemaan Opdecon ammattilaisten kanssa.

Kevätmessut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 21.-24.3.