Pisara valopeili matala 40-65 X 50-240 cm

550.00 1,130.00 

Mittojen mukaan. Upea Pisara-malliston valopeili epäsuoralla valolla. Valo peilin kaikilla sivuilla.
Valittavissa lämpimällä tai kylmällä sävyllä. Valon voimakkuutta voi säätää hipaisukytkimellä.

Personoi

Valinnat

Anna mitat joiden mukaan peili valmistetaan. Varmista, että olet valinnut ylempää leveysvariaation, jonka leveys täsmää oman mittasi kanssa.

  • Korkeus mm *

    Min: 400Max: 650

  • Leveys mm *

    Min: 500Max: 2400

  • Valon sävy *

  • *

    Voit valita LED-valon värilämpötilan. Värilämpötila (CCT) kuvaa valon sävyä: 3000K on lämmin valkoinen. 4000K on neutraali valkoinen (lähempänä päivänvaloa).
Pisara valopeili matala 40-65 X 50-240 cm550.00 1,130.00 
Valinnat
Korkeus mm - 400
Leveys mm - 500
Valon sävy - 3000K Lämmin
-
Välisumma

Tuotteen hinta

Lisävarusteiden hinta

Hinta yhteensä

Pisara-valopeilit valmistetaan Suomessa mittojen mukaan. Valmistamme myös erittäin suuret koot. Hipaisukytkin valon voimakkuudelle.

M-koossa korkeus 40-65 cm ja leveys 50-240 cm.
L-koossa korkeus 65-100 cm ja leveys 50-240 cm.

Huom. toimitamme Ruotsiin maksimissaan 120 cm leveitä peilejä.

Värilämpötila: 3000 K lämmin/ 4000 K kylmä

Pisara-peilit ovat mittatilaustuotteita, joten niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (KSL 6:16). Tarkistattehan siis huolellisesti tuotteen mitat ennen tilaamista.
Asiakaspalvelumme ja jälleenmyyjämme auttavat mielellään, mikäli toivotte apua tilauksen tekemiseen.

Pisara valopeili tuo kotiisi valon ja estetiikan täydellisen liiton. Tämä mittatilaustyönä valmistettava peili on osa upeaa Pisara-mallistoa, joka on tunnettu sen elegantista muotoilusta ja korkeasta laadusta. Pisara valopeili on enemmän kuin pelkkä peili – se on kokonaisvaltainen design-elementti, joka elävöittää tilaa ja tuo mukanaan arjen luksusta ja toiminnallisuutta. Suomessa valmistettuna, se edustaa kotimaisen muotoilun ja käsityötaidon huippua, tuoden näin osan suomalaista design-perintöä suoraan kotiisi.

Yksi Pisara valopeilin erottuvimmista piirteistä on sen epäsuora valaistus, joka ympäröi peilin kaikkia sivuja. Tämä valaistus ei ainoastaan luo pehmeää ja miellyttävää valoa kylpyhuoneeseesi, vaan se myös korostaa peilin eleganttia muotoilua ja luo illuusion leijuvasta peilistä. Valon sävy on valittavissa joko lämpimänä (3000 K) tai kylmänä (4000 K) riippuen omasta mieltymyksestäsi ja tilan värimaailmasta. Tämä mahdollistaa valaistuksen mukauttamisen omien mieltymystesi ja tilan tarpeiden mukaan, luoden näin täydellisen tunnelman jokaiseen hetkeen.

Pisara valopeilin valon voimakkuutta voidaan säätää helposti ja intuitiivisesti hipaisukytkimellä. Tämä moderni ja kosketusherkkä kytkin on integroitu huomaamattomasti peilin designiin, ja se mahdollistaa valon voimakkuuden säätämisen täysin saumattomasti. Hipaisukytkin on esimerkki Pisara valopeilin älykkäästä ja käyttäjäystävällisestä suunnittelusta, joka tekee arjen toiminnoista vaivattomia ja nautittavia.

Mittojen mukaan valmistettuna, Pisara valopeili mukautuu täydellisesti tilasi tarpeisiin. M-koko vaihtelee korkeudeltaan 40-65 cm ja leveydeltään 50-240 cm, kun taas L-koko ulottuu korkeudeltaan 65-100 cm ja leveydeltään 50-240 cm. Erikoissuuret koot ovat myös saatavilla, ja toimitamme Ruotsiin maksimissaan 120 cm leveitä peilejä. Tämä mittatilauspalvelu takaa, että saat juuri sinulle sopivan peilin, joka istuu tilaasi täydellisesti.

Pisara-valopeilien 10 vuoden takuu kertoo luottamuksestamme tuotteen kestävyyteen ja laatuun. Huomioithan, että Pisara-peilit ovat mittatilaustuotteita, eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta (KSL 6:16). Suosittelemme tarkistamaan huolellisesti tuotteen mitat ennen tilaamista. Mikäli tarvitset apua tilauksen tekemisessä, asiakaspalvelumme ja jälleenmyyjämme auttavat mielellään.

Pisara valopeili on investointi omaan mukavuuteesi, kodin arvoon ja arjen estetiikkaan. Se on peili, joka ylittää toiminnalliset odotukset ja luo tilaan ylellisyyttä ja tyylikkyyttä, joka kestää aikaa.

Tuotenumero (SKU) PI-5100
Kokoluokka Pisara M
Takuu 10 vuotta
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.