Designer´s Choice Opdeco Silestone 200 allaskaappi

4,192.00 

Opdeco Silestone 200 on ylellinen ja elegantti kylpyhuoneryhmä. Neljä matalaa, yhden vetolaatikon Pisara-kaappia (40 + 60 + 60 + 40 cm). Kokonaisleveys 200 cm, syvyys 46 cm (L).

Elegance-altaalla varustettuun Silestone-tasoon on valittu klassisen tyylikäs Classic Calacatta -viimeistely. Kalusteen minimalistista muotoilua korostaa kaappien mattavalkoinen viimeistely ja Push open -mekanismilla toteutettu vetimettömyys.

Hana ja peili ostetaan lisävarusteena tai erikseen. Suunnittelija suosittelee Tapwell Arm -hanaa kuparisella viimeistelyllä. Tuotekuvassa kokonaisuuden kruunaa Pisara valopeili M 2100 (55 cm x 200 cm) epäsuoralla valolla.

Räätälöi kaluste

Pohjoismainen muotoilu kohtaa välimerellisen eleganssiin. Custom Silestone L/XL on räätälöitävä, kylpyhuoneryhmä, joka yhdistää kestävät Pisara-allaskaapit  ja ylelliset Silestone-pesutasot. Yhdistele vapaasti eri viimeistelyjä,  kokoja, allasmalleja ja lisätoiminnallisuuksia luodaksesi persoonallisia kalustekokonaisuuksia. Luotu sinulle, joka haluat näyttävän ja ylellisen kylpyhuoneen.

Pisara-allaskaapeissa käytetty Lamiwood on kotimainen, korkealuokkainen kalustemateriaali. Sen ydin on täyttä suomalaista koivua ja pintaa peittää samettinen mattaviimeistely, joka tuntuu miellyttävältä koskettaessa.

Silestone – kestävää eleganssia

Valitsimme espanjalaisen Cosentinon Pisara-yhteistyökumppaniksi, sillä jaamme samoja arvoja. Cosentino panostaa laatuun kaikissa osa-alueissa, muotoilusta materiaaleihin. Yritykselle on myös myönnetty useita arvostettuja ympäristösertifikaatteja.

Cosentinon Silestone-kvartsikomposiittitasot ovat ihanteellinen materiaalivalinta kylpyhuoneisiin. Ne ovat naarmuuntumattomia, antibakteerisia ja kestävät iskuja paremmin kuin perinteisen kivitasot.

Valittavana kaksi allasta, ajattoman tyylikäs Elegance ja upeasti muotoiltu Armony vinoallas. Hinta sisältää kromisen Tapwell-pohjaventtiilin.

Lue lisää mallisivulta

Designer's Choice

Designer’s Choice -mallit syntyvät yhteistyössä sisustuksen ja rakentamisen ammattilaisten avulla. Annamme suunnittelijoillemme vapaat kädet tai kutsumme muita alan ammattilaisia suunnittelemaan valmiita kokonaisuuksia Pisara Custom -mallistosta.

Opdeco Silestone 200 -mallin on suunnitellut Opdecon kylpyhuoneasiantuntija Olli Päivärinta.

Toimitussisältö
  • Pisara-allaskaappi koottuna
  • Kotimaiset vesilukot
  • Krominen pohjaventtiili
  • 4 x Push open -mekanismi vetolaatikkoon
  • Silestone Elegance 2000 pesutaso
  • Ylivuotosuoja
Ostetaan erikseen
  • Lokerikko vetolaatikkoon
  • Lokerikon matto
  • Hana
Lisätietoja
Huom. Mikäli haluat räätälöidä tätä kalustetta, voit rakentaa sen Custom Silestone 3-4 kaappia -tuotemuokkaimella tai ottamalla yhteyttä lähimpään Pisara-jälleenmyyjääsi..
Tuotenumero (SKU) PI-DC-Silestone-Opdeco-200
Kokoluokka Pisara L
Leveys 2000 mm
Syvyys 460–515 mm
Korkeus 341 mm
Takuu 10 vuotta
Kaappi
Kaappityyppi 1 vetolaatikko
Rungon väri Valkoinen
Etusarjan väri Valkoinen
Soft close Kyllä
Asennus Seinäkiinnitys
Valmistusmaa Suomi
Materiaali Lamiwood
Allas
Allasmalli Silestone Elegance
Erityistä Tason viimeistely Classic Calacatta
Mittakuvat Pisara Custom Silestone FIMittakuvat Pisara Custom Silestone FI
Mittakuvat Custom Silestone kylpyhuoneryhmä: kaikki leveydet, kaikki kaappityypit (1 vetolaatikko, 2 vetolaatikkoa, ovellinen) | pdf 0.68 mb
Allaskaappien asennus ja hoitoAllaskaappien asennus ja hoito
Pisara allaskaappien asennus- ja hoito-ohjeet suomeksi. Mallit Soilu, Kitka, Miilu, Leili, Custom Lamiwood ja Custom Silestone. | pdf 0.88 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.