Tapwell ARM069 Pesuallashana käsisuihkulla

272.00 722.00 

Tapwell ARM069 pesuallashana metallisella käsisuihkulla. Suositeltu hana Pisara-kylpyhuoneryhmiin. Käy kaikkiin malliston altaisiin, pesutasoihin ja allaskaappeihin.

Aloitamme ja päätämme jokaisen päivän pesualtaan äärellä. Hanojen ja niiden yksityiskohtien on oltava kauniita, mutta tunnekokemus on aivan yhtä tärkeä. Tarkkaan harkitun muotoilun, visuaalisesti puhtaiden linjojen ja huolellisen rakenteen ansiosta on helpompi koota ajatukset ja keskittyä muihin asioihin.

Pisara-mallistoon valikoidut Tapwell-hanat istuvat täydellisesti kaikkiin malliston altaisiin ja allaskaappeihin. Laaja viimeistelyvalikoima lisää entisestään personointimahdollisuuksia.

Pesuallashana on paljon enemmän kuin vain käytännöllinen työkalu arkielämässämme; se on myös tyylikäs lisä kylpyhuoneeseesi, joka voi määrittää koko tilan ilmeen. Tapwell ARM069 pesuallashana metallisella käsisuihkulla on täydellinen lisä moderniin kylpyhuoneeseen, joka yhdistää toiminnallisuuden eleganttiin muotoiluun. Tämä hana on suositeltu Pisara-kylpyhuoneryhmiin ja se sopii kaikkiin malliston altaisiin, pesutasoihin ja allaskaappeihin, tarjoten monipuolisen ja yhteensopivan ratkaisun kylpyhuoneesi suunnitteluun.

Tämä pesuallashana on suunniteltu huolella jokaisella tasolla, aina sen tarkasta muotoilusta sen laadukkaaseen rakenteeseen. Visuaalisesti puhtaat linjat ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä visuaalisesti miellyttävän lisän mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Mutta se ei ole vain kauniita linjoja ja tyylikästä muotoilua – Tapwell ARM069 on rakennettu kestämään ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä joka päivä.

Metallinen käsisuihku tarjoaa lisätoiminnallisuutta, joka helpottaa arkea. Sen avulla voit helposti huuhdella altaan, pestä hiuksesi tai jopa antaa lemmikkisi nopean suihkun. Tämä lisäominaisuus tuo mukavuutta ja monipuolisuutta kylpyhuoneesi rutiineihin.

Yksi tämän hanan erottuvista piirteistä on sen laaja väri- ja viimeistelyvalikoima. Voit valita useista väreistä ja viimeistelyistä, kuten Black Chrome, Kromi, Kupari, Mattamusta, Messinki, Brushed Nickel, Brushed Black Chrome, Honey Gold ja Bronze. Tämä laaja valikoima antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa hana täydellisesti vastaamaan kylpyhuoneesi sisustustyyliä ja värimaailmaa.

Hanassa on myös Suomalainen tyyppihyväksyntä (STF) ja se on luokiteltu ääniluokkaan 1, mikä takaa sen hiljaisen toiminnan ja laadukkaan suorituskyvyn. Tämä hana on valmistettu Italiassa, maassa, joka on tunnettu korkealaatuisista kylpyhuonetuotteistaan ja elegantista muotoilustaan. Tapwell on tunnettu brändi, joka on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, ja hanalla on 2 vuoden takuu, mikä osoittaa valmistajan luottamusta tuotteen laatuun ja kestävyyteen.

Tapwell ARM069 pesuallashana metallisella käsisuihkulla on investointi, joka parantaa kylpyhuoneesi toiminnallisuutta ja visuaalista viehätysvoimaa. Se on suunniteltu erityisesti sinulle, joka arvostat sekä tyylikästä muotoilua että toiminnallisuutta. Tämä hana on täydellinen valinta, kun haluat päivittää kylpyhuoneesi ja lisätä hieman ylellisyyttä päivittäiseen rutiiniisi.

Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Tapwell ARM069 pesuallashanasta metallisella käsisuihkulla älykkään ja tyylikkään valinnan jokaiselle, joka haluaa yhdistää modernin muotoilun ja toiminnallisuuden kylpyhuoneessaan. Voit olla varma, että tämä hana on luotettava lisä kylpyhuoneeseesi, joka palvelee sinua ja perhettäsi vuosien ajan.

Takuu 2 vuotta
Tyyppihyväksyntä Suomalainen tyyppihyväksyntä (STF)
Ääniluokka 1
Väri Black Chrome, Kromi, Kupari, Mattamusta, Messinki, Brushed Nickel, Brushed Black Chrome, Honey Gold, Bronze
Valmistaja Tapwell
Valmistusmaa Italia

pdfTapwell ARM069 Tuote-esite
Tuote-esitteessä tekniset tiedot, räjäytyskuva, mitat, huolto-ohjeet ym. | pdf 0.5 mb

pdfTapwell ARM069 Mittakuva
Hanan mittapiirros | pdf 0.09 mb

pdfTapwell ARM069 Asennusohjeet
Pesuallashanan asennusohjeet | pdf 0.43 mb
Toimitusmaksut

Tämän tuotteen toimitusluokka on: Oletusrahti (lava)

Kaikki toimituksemme sisältävät kotiinkuljetuksen haluamaasi osoitteeseen Suomeen tai Ruotsiin. Toimitushinta määräytyy tilauksen kalleimman toimitusluokan mukaan. Voit myös noutaa tilauksesi Vantaan Tammiston toimipisteestämme osoitteesta Tammiston kauppatie 27.

Toimitusluokka Hinta Suomeen Hinta Ruotsiin
Ilmainen toimitus 0,00 € Ei saatavilla
Pientoimitus 25,00 € 280 SEK
Oletusrahti (lava) 49,00 € 1100 SEK
Toimitusaika

Pisara-kalusteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on 2-5 viikkoa. (Custom Silestone -tuotteilla 6-9 viikkoa.)

Iled-valopeilit, Rej Design -pyyhekuivaimet, ja Tapwell-hanat toimitusaika n. 2 viikkoa.